3 dagar

Herrejösses! Jag har inte bloggat sen Onsdags. Jag har tydligen inte tänkt på de. Jag  kan ju säga såhär, jag har gjort rätt mycket. I Torsdags efter skolan, så köpte jag ett par gladiatorsandaler från dinsko, ett par bruna. Dom som är på reklamen. Skorna verkade vara grymt fula först, men sen efter att ha prövat dom, så är dom helt lovlie. Jag köpte dom och åkte hem, rätt happy faktiskt. =) Jag bytte om till träningen sen va de 1 timme kvar, så då gick jag till Elin. Jag blev skit glad över att träffa henne efterssom de va rätt längesen. Ja, vi åt pizza och stack till träningen. Elin kollade på efterssom hon är ett år äldre och spelar inte i vårat lag.
Det blev inte mer gjort på Torsdagen, utan jag duschade, tv och *snaaaaark*. Fredagen då, hmh, vad gjorde jag då? Jo, jag åkte ju till Elin, hehe. Ovanligt ;p Vi låg i solen och stekte, åt jordgubbar med glass och hade de mysigt. Efter 30 min kom Jessica. Ja, vi va lite här och där igår. Valsjön, lekparken och massa annat. Dagen igår va faktiskt rätt rolig, kändes verkligen som sommar. Mer åt kvällen kom Lina och Sara. Jag har nog hittat mitt sålmajte. Jag älskar ju kurragömma, men E och J hatar de. Och Lina gillade tydligen de, och ville leka de igår, vilket jag också ville :D. Men...tyvär blev de inget. Ja, jag fick nöja mig med de jag hade.

Tyvär blir de inga bilder, men det läggs in lite senare, förlåt. Jag har städat idag, nästan hela huset. Najs, va? =). Hehe, ska ta och ringa E idag och se vad hon har för sig. Baaaaaaajjjj sweeties!

P.S
vi hade prov i eng igår, och det gick SKIT bra! ;)

Tomt utan mina bilder

Vädret idag har faktiskt varit strålande och nej, jag har inte dock varit på världens bästa humör. Jag orkar inte och vill inte säga varför, efterssom det finns vuxna (lärare!!!) som checkar in min blogg, så haha yeah tjena att jag skriver varför va :p

Ja, jag sitter inne på min systers bärbara. Det funkar att ladda ner bilder. Så nu visar jag bilder på de jag köpte idag. Rätt onödigt köp, men alltid bra att ha! ;)

image135 image136 image137

image138

Babyrosa "mjukisbyxor", vet inte vad sånt kallas. Men ni föstår säket. - Peak Perfomance
Vindjacka, alltid bra att ha! - Peak Perfomance
Midjekjol - Peak Perfomance (Okej, den va inte fin...) :S


Imorgon dagens outfit
image139 image140

Baggy jeans - Replay
Skärp - Peak
Linne - H&M
Sjal - Like i know, my sisters ;)
Björn Borg - MQ

Jag ville bara säga er att jag faktiskt pluggat idag. Jag gjorde svenskan och resten gör jag på lektionen imorgon. Jag hopaps jag gör färdigt allt på 2 timmar. För det är bara jag i klassen som börjat, vi fick ju arbetet idag så knappast att någon anna hinner före. Nu efterssom de är sådär snart avslutning, så tror jag att jag verkligen ska kämpa. Kanske inte i matte, efterssom jag inte förstår ett piss. Jag kan inte säga att jag ska plugga efter skolan, för jag förstår ingenting, NADA! På Fredag har vi engelska prov, vilket innebär att jag ska ta och plugga. Fast de är bara glosor och text. Jag ska försöka göra allt innan träningen och jag ska köpa mina sandaler imorgon. Ni vet dom som alltid kommer på reklamen, dinsko? Ja, ett par svarta. Wihu! Äntligen, dom är ur snygga. ;) Fast är missnöjd med färgen. Vill så gärna ha i brunt, fan.

Jaja, förlåt för dålig och ointressant bloggning. Vi ses imorgon och vi hoppas på bra väntar.
God natt säger jag nu, ska ta och kolla på Greys. Cija! ;)

Vad är felet?

Okej, på den här fucking jäkla datorn går de inte att lägga in bilder. Vad är det här för dåliga datorer, den här är dock ny så de borde gå! Ja, jag kan inte lägga in dom på min efterssom jag inte ens har någon dator pga min skärm, som mamma lovat att jag ska få en ny, man kan undra när? Jag har inte ens en spegel och min älskade digital kamera som jag inte ens hade i ett halvår är borta! :'(

Jag har handlat lite saker idag, som jag vill visa. Men går inte pga DEN HÄR DATORN!

Nu ska jag sitta i solen och äta makaroner, måste plugga lite till svenskan, arbetet ska lämnas in...Vet inte, vi fick det idag och jag gör ändå inget, so why not? ;)

Kisses!

Försenad

Jo, träningen började tydligen 17.45 så jag kom försent. Jag åkte och såg att alla va på planen och spelade, så jag vände och cyklade hem. Fan vilken jävla fucking cp ångsest jag har över detta äckliga prov! Jag har inte pluggat någonting och jag va hemma 14! Jag har inte gjort någonting idag, förutom att kollat på tv. Fan fan fan! Hur ska de gå imorgon? Ja, hur fasen ska de gå? Vi har haft typ 2 månader på oss att plugga och jag har fan inte ens öppnat boken! Ja, man kan ju verkligen undra hur de kommer gå för mig!

Nehepp!

Nehe mina kära och nära, de gick inte att lägga upp bilderna, vilket jävla tjat de ska vara på sådant! Jag är så trött på att man aldrig kan göra de längre. Jo, jag får se senare, går de inte får jag fixa de på någon annan dator, bajs :p

Dagens outfit

Jaså ni trodde jag glömt lägga in dagens outfit eller? Såklart jag inte glömmer, något jag lovat. Jag vet att jag har prov imorgon, men ingenting fastnar i mitt huvud just nu. Kanske lite osmart av mig att plugga sådär 1 dag innan, men jag är sämst i spanska och överhuvudtaget alla ämnen, så de hjälper inte om jag pluggar. Jo de gör de. Men vad gör de om jag pluggar 1 dag innan, jag får väl göra de bästa och säga att jag har pluggat. Jag hoppas jag kommer få stöd-spanska eller svenska och engelska, för jag har svårt i engelska faktiskt. Eller jag är bra, förutom alla verb, plural och singular och vad de nu heter.

Och jag kan inte säga att jag ska satsa i åttan för jag måste börja någonstans, och de är lite kvar till sommarlovet, så snälla, finns de inga läkemedel mot sånt här?!

Beger mig snart på träning, om en timme. Men tänkte att jag redan kunde vara färdig, så slapp jag stressa senare. Vilket är min vardag, jo att stressa. Jag ska få träffa Elin och Jessica idag på träningen, vet ni hur glad jag är för de eller? :D Jag vet att jag varit ledsen de senaste dagarna, men jag måste gråta. Få ur mig allt, för jag vill inte gråta i skolan eller någon annanstans, bara hemma! ;)

Gå om skolan

Hej alla sötnosar!

Jag har inte gjort någonting i skolan, haha. Jag vet faktiskt inte varför jag kom dit. Jag har ingen anledning att komma till skolan längre. I 6:an älskade jag skolan. Jag brydde mig inte om vi hade läxor, prov eller om något var dåligt. Jag va aldrig rädd, jag mådde alltid bra och jag skrattade hela tiden. Jag gick upp pga en person, vid namn Linn. 2006 - 2007 de allra bästa året! Fan vad jag hatar allt! :'(

Förresten, efterssom jag är sämst i matte säger en lärare att jag får kanske gå om. Men jag vet att han skojar, fast han skrämmer mig ändå. :p FÖRRESTEN, jag vet att ni lärare läser min blogg. Orka att ni gör de, lite privatliv? Blä, haha. Nu vet typ hela skolan vad jag gör på fritiden eller? Och hur jag mår, känns underbart..

Dagens outfit kommer senare, nu vänner.
Love ya


Ny dag

Ja, som sagt är de Tisdag och dagen i skolan lär väl bli kort. Men idag har jag tänkt att jobba som tusan. För jag måste börja någonstans, och nu är de ändå slutet så de är bara tänka sommarlov. Vet ni? Kommer ni ihåg att jag sa att jag ska till pappa varje helg. Det blir inte av, utan åtminstonde varann. För jag vill också vara här hos mamma med Elin och Jessica. Det är ju därför jag bor kvar här i Åkersberga, tack vare dem.

Dagens outfit läggs upp senare. Den är skitful och helt opassande, men vilket jag inte orkar bry mig om. Jag är så trött och vill bara gråta! :'(

Ta hand om er!

Tävling

image133

Som ni då vet så har Hanna fotat Kenza. Ja, och nu har Hanna en tävling på G. Resten av informationen står på hennes blogg och man vinner en plåtning i Stockholm. Vill ni bli modeller eller bara ha bilder för skojs skull, så klicka in er här http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html och gör som de står. Jag hoppas ni vinner, men mest av allt hoppas jag själv att jag vinner efterssom jag själv vill bli modell vafan! =)

Död, gråter, deppig



Ja, de kändes verkligen som att jag bodde här. Jag sa jämt när slutar VI inte ni utan vi. Jag saknar verkligen att bo här. Men jag hatade att vara utan mamma och nu har jag kommit på hur jag ska göra. Jo, jag ska sluta på innebandy och fotboll och träna på egen hand. Ut och springa och sånt. För jag orkar inte vara utan mina vänner här. Jag grät när jag sa hej då till Linn. Det känns så jobbigt på kvällarna att veta att man inte blivit kallad syster, hållit någon ihanden eller sprungit genom korriodoren bara för att träffa en kille. Så, varje helg (kanske) kommer jag till Haninge och jag måste prata med mamma och pappa om de, så får dom skjutsa och hämta.

Men jag har så jäkla dåligt samvete över mamma. Jag älskar henne och pappa. Jag kan inte välja. Men jag hatar att säga hej då till mamma och dra till pappa, och säga hej då till pappa och åka till mamma även fall jag vet att pappa inte blir lika ledsen, så vet jag ändå att han blir de. Jag gråter nästan varje natt över massa olika saker. I Haninge mådde jag som bäst! Förutom att vara borta från mina vänner och mamma.. "/ de va hemskt, tro mig.

Förresten är jag kär!!! Ja, också i dom här skorna, men i en kille också, haha :p

image129

image130
Jag åt detta nyss, MUMS FILLIBABBA!

image131
Vi va i centrum, och prövade kläder. Jag hittade rätt många, ska ta en titt på dom i Täby.

image132
Sen efter centrum, träffade vi Max, Robin, Emil och Nikola. ;)

Jag ska väl antagligen hem snart, vilket jag vill men ändå inte. Det känns som att jag bor här nu. Åh, ledsen! Ja, jag ska väl börja packa vilket känns hemskt. Jag bloggar ikväll. Kramis :)

God morgon, måndag!

Hello babes!

Ja, jag har som sagt läst Kenzas blogg idag och vet ni en sak? Jag förstår inte hur de kan vara möjligt att hon ligger på toplistan hela tiden. Jo jag vet, hon är en snygg modell och en bra person och så. Men, hon uppdaterar inte alls lika mycket längre och hennes blogg, jag vet inte, blir alltmer likssom sådär tråkigare och tråkigare, säger många. Jag älskar hennes blogg och kommer alltid att göra. Jag har hängt med från början så jag vet hur hennes liv ser ut på något sätt. Ja, ni förstår. Man får en beskrivning av hur de ser ut. Hon har fått klagomål över att hon uppdaterer inte alls mycket, men skolan går förståss före och jag förstår inte alls hur alla idiotiska läsare kan vara så taskiga och skriva saker till henne, som ex: dags att lägga ner bloggen, va? Sluta klaga, du går miste om tusen läsare. Och så fortsätter dom. Mig går hon inte miste om ialla fall. Det är bra att hon tar skolan på allvar! Det va nog allt, ville bara få ut detta :p

Ni vet ju då att jag har studiedag idag och så åka och hälsa på min gamla skola. Jag är rätt pirrig och de är en rätt obehaglig känsla, faktiskt. Men, jag får träffa alla så nu tar jag några djupa andetag *1 2 3* pjuu.

Dagens outfit ser ut så här;
image124 image125 image126 image127 image128

Kofta - ZARA
Kjol - "Moda damska"
T-shirt - ZARA
Örhängen - Glitter, något av Ur&penn och Glitter.

Det blir inte så mycket. snyggt idag. Jag tvättade håret md 6 olika schampon igår. Så, nu kan jag inte göra någonting med de. Så de blev en äcklig hästsvans och backsliiiiick :p


Wish me luck, tjao!



Ingen uppdatering

Tjena!

Hej och hå vad längesen de va jag bloggade känns de som. Igår skrev jag nog 31290 inlägg känns de som och idag har jag inte skrivit ett enda...Tror jag? Haha. Jag hade tänkt att skriva ett, men tiden gick så fort och ja, jag skulle kunna berätta vad jag gjort idag.

Jo, jag har varit vid havet, rudan kallas de. Där var jag i ca 2 timmar. Vädret va underbart, bara lite kalla vindar, men något man måste tyvär stå ut med. Kl 16 gick jag till Linn och vi åt på donken och käkade lite godis.
Dagen idag har gått så otroligt snabbt, men de är en annan sak jag tänkt på. Efterssom jag har studiedag imorgon ska jag till min gamla skola och jag är så otroligt nervös. Jag vet inte hur folk kommer reagera, hur jag ska vara klädd och andra saker. Jag gjorde av med 45 kronor på skitsaker idag, fan fan fan!

image117
Haha, jag klippte av ett par jeans byxor jag hade i 4:an. Ja, ni ser hur dom blev! ;)

image118
Vi på rudan. Det va ett härligt ställe, så jag passade på att fota dagens outfit.

image119
Ser ni att jag fått tjockare lår? Allt samlas där...I think!

Dagens outfit:
Kofta - ZARA
Jeans - JC
Skor - Wedins
T-shirt - Bikbok
Örhängen - H&M
Ring - Glitter

image120
Jag kunde knappt ta mig ner därifrån. Förlåt, tröjan åkte upp så de ser ut som om den är kort, men icke! ;)

image121
Det blev vga kamera, sämst. Tyvär, men bild som bild och person som person.

image122
I love myself? Jag älskar dig Linn, du är den underbaraste!

image123
U N D E R B A R T - foer fan! ;)



Nu ska jag tänka lite över morgon dagen. Senast 23 ska jag somna, annars får jag ringar under ögonen vilket jag redan har och vilket inte får förvärras :p

Imorgon på morgonen, kan jag lova att jag bloggar och lägger in dagens outfit. Det pirrar redan, iih!

Kändis-nytt. =)

image116

I en presskonferans som David ordnade med i förra veckan medelade han pressen att de "jobbar på det". Äntligen är det dags för ett till barn i Beckhams familjen och högst upp på önskelistan står en flicka. Paret har sedan tidigare 3 barn ihop, alla killar. Förstår att Victoria vill ha en liten flicka hon kan köpa klänningar till, även pappa David vill nog ha en liten flicka, pappas flicka. Victoria har tidigare inte velat skaffa mer barn pga att hon förlorar sina former på det, men nu verkar längtan efter barn slå allt.

Det jag dock ej förstår är varför hon inte velat skaffa barn. Jag menar, de är nog de underbaraste man kan få här i världen. Jag skulle aldrig brytt mig om hur jag såg ut. På alla bilder i kändis-tidningarna kan man tro att hon har anorexia. Skärpning här Victoria, lycka till med barnet!

Body shop

image115

Jag har flera olika lukter hemma, både för läppar och ansiktet. Massvis med dofter, smink, hårprodukter och massa annat. Jag älskar lukten av alla dessa saker! Man känner sig extra fräsch och allt är så fint. Röd burk och  jordgubbar på. Det är så treligt att ha dom stående på hyllan. Något jag i alla fall tycker, vet inte vad ni tycker? Har ni prövat några av detta produkter? När man går in i själva affären blandas alla lukter och man mår illa. Det är väl ändå rätt dyrt, men de håller länge och de är otroligt bra. 5 av 5 toasters, kanon bra!

Benjamin, morgonsoffan om ni undrar vad jag snackar om, haha :p

Plus nu på sommaren vill man antagligen lukta gott och få i sig mycket fukt. Varför inte? Detta rekommenderar jag. Inte bara, utan man kan ju använda annat om man vill. Men detta är de jag älskar!


Charlotte Perelli? Nej

image113
Bidl tagen av Sweet 16

Nej, låt inte Perelli vinna. Visst jag bor i Sverige och borde kanske heja på Charlotte, men hon är inte alls bra. Sanna Nielsen borde med en självklarhet vinna. Nej, blä för henne.

Toplistan

Jag undrar vad man ska göra för att komma upp på toplistan. Jag hoppas jag kommer dit så småningon. Måste man ha många läsare, kommentarer eller bara intressera alla läsare? Tacksam för svar!

Jo, de är så att jag har suttit och klurat på frisyrer.
Jag är rätt beroende av lugg nu.
Sen är jag rätt sådär säker på mittbena och lite lockigt hår, jag ska ta och visa lite bilder så får ni se hur jag tänlt. För när jag förklarar låter de som om jag vore dum i huvudet.

image108

Är inte detta underbart fint? Men tänk nu, matcher måste jag ha hårspännen över hela ansiktet, det känns som att de inte kommer funka. Till toffs va de också skit fint och utsläppt. Jag kan också tänka mig att de vore fint i lockigt hår också. Men fasen vad vacker hon är :p

image109

De håret! Fan vad fint. Ingen lugg eller någonting, verkar så himla underbart. Mitt bena, brunett och platt. Kolla kroppen och blicken, ögonen och håret! Men vågar jag ha mittbena? Jag har ju en lång lugg som jag alltid måste sätta upp. Ja, jag ska kolla lite i spegeln och se hur de kommer se ut. Jag är kär i 2 frisyrer, hur ska detta sluta?



Sommar Outfits

image104 image106Gult är fult .. ? Eller vad hette de? Det här är nog de snyggaste och ballaste jag sätt på länge, eller vad fan tycker ni? Skit ballt! image105 Cameron blir alltmer stiligare och stiligare, watch out! image107Klänning från H&M 49 kr, jävla fynd!

Bajs fina skor, somriga och älskade

image101 image102

Två älsklingskor, som ligger inne på Wedins och väntar på mig! Nu har jag 700 kr och får göra vad jag vill med dom, tror ni inte att jag har en fullspäckad lista eller? Jag behöver minst 50 miljoner för att få råd med allt.

Dom kostar inte ens mycket!

Önske väskor

image96 En röd fin färgglad väska, som kommer från dixie. Vad va priset? Ligger något mellan 3-500? Ja, jag älskar den och den är helt underbar!

image97 Baby, my babe. Jätte vacker, brun fin färg. Wedins, 299 kr. Ja, nu chansar jag haha. Den ska jag ha och jag ska dra dit på Onsdag, till Wedins alltså :p

image98Vit väska från Wedins, passar till allt faktiskt. Långa band och verkar jätte mysig. Ca 299 kr.

image99Denna fina och stora väska finns i svart, som jag vill ha. Det vore ett under om den fanns i röd eller gul. Det är sånna här jag letar efter bara i några andra trevligare färger. Denna kommer från Wedins och är billig. 399, i think.

Page, lugg eller lockar?

image91


Ja, vad är inne i år?
Jo, de är page lugg och lockar. Något jag älskar är lugg, men det kan jag inte ha. Pga fotbollen och innebandyn. Visst vore de jätte kul att ha de, men de är inget som jag gillar själv att ha utan älskar mer när andra folk har de. Jag har dock tänkt på en ny frisyr efterssom mamma har eller ska beställa tid snart. Detta är ett måste: tunna ut håret, färga håret och klippa håret. Men...Jag vet inte alls vilken färg och hur långt hon ska klippa eller hur. Så de är ett problem. 

Såhär ser mitt hår ut just nu:
Hårfärgen ser dock inte ut sådär den är mer ojämn och lite ljusare, faktiskt. Den är också brun, inte kastanj. Påtal om färg...Någon måste jag välja, den jag har nu, nej! Jag vill inte ha blond, men vet ni en sak. Den här färgen här urläcker!  

image93 
Bild tagen av google

Jag älskar verkligen den blonda färgen! Och vet ni? I början av sommaren var de skit fult med utväxt, men nu tycker jag de är snyggt. Som den här blonda färgen, de är lite mörkare utväxt, (jag har en annan bild också) och jag tycker de är skit snyggt! Jag vill ha den färgen fast mörkare. Lite som Kenza fast lite slingor här och där. Jag hade en perfekt bild på en tjej, men jag vet inte vem de va...Lite deppis. Jag ska fortsätta leta och se om jag hittar någon. Färgen ligger mellan ljusbrun och mörkblond, fast inte riktigt. Kan inte förklara! Bajs, måste hitta bilden. Annars får jag damp.

image94

This haircolour! Want it so bad! Med blonda slingor! ;)



 


Sofies Mode

Så ger du håret nytt liv igen

harburr200

5-stegskuren som räddar ditt slitna sommarhår

Härlig är sommaren - men för ditt hår kan sol och salta bad vara rena katastrofen.

Aftonbladet har 5-stegsmetoden som gör semesterskadat hår friskt och glänsande igen.

1. Klipp bort slitna toppar

Visst är det vackert med långt sommarhår, men efter långa dagar i solen är håret ofta trött och slitet. Att klippa sig regelbundet är det enda som hjälper mot sprött hår och det ger en bra grund för nya, friska hårstrån. Har du tur behövs inget större ingrepp och du kan samtidigt passa på att be frisören om tips på ny frisyr. På sommaren kan det vara skönt med en lite kortare variant som är lättskött.


2. Skydda mot solen

Om ditt hår kommer i kontakt med sol, havsvatten, klor och blåst blir det lätt sprött, missfärgat och glanslöst. Hetta och salt torkar ut de naturliga fettämnen som skyddar hårstrånas hinnor och för färgat eller blekt hår kan det betyda rena dödsstöten. Det bästa du kan göra för att skydda ditt hår är att bära hatt eller scarf när solen steker som värst. Om en huvudbonad känns opraktisk, använd en hårvårdsprodukt med solskyddsfaktor. När du badar i saltvatten, skölj alltid genast ur håret med kranvatten.


3 skyddande produkter:

ci Elvital Colorvive inpackning från L'Oréal med UV-skydd. Pris: 65 kronor/150 ml.

ci Citré Shine Spray Laminator som både skyddar och ger glans. Pris: 69 kronor/75 ml.

ci Being smooth från Rusk som samtidigt stylar, ger mjukhet och glans. Pris: 178 kronor/150 ml.


3. Återfukta

Gör sköna och återfuktande hårinpackningar minst en gång i veckan och gärna efter en dag i solen. Det finns många olika inpackningar, kontrollera därför att produkten du väljer verkligen är en fuktbomb. Applicera rikligt med hårinpackning och ta lite extra på topparna. När preparatet har verkat klart, skölj ur och kamma igenom med en gles kam, låt sedan lufttorka.

Att behandla håret medan du ligger på stranden är praktiskt. Det finns även serum som samtidigt ger bra UV-skydd.


3 återfuktande inpackningar:

ci Fugde Dynamite, inpackningstid 15 minuter.

Pris: 177 kronor/125 ml.

ci Waterclouds Ice Hairmask, inpackningstid 5-10 minuter. Pris: 99 kronor/200 ml.

ci Dry Hair Formula moisture treatment från L'Anza. Inpackningstid: 3-5 minuter. Pris: 139 kronor/125 ml.


4. Ge glans

Naturlig glans uppnår du främst genom att klippa dig ofta och sköta om håret. Men det finns genvägar. Använd en bra glansprodukt som kapslar in hårstråna och får håret att skina på ett kick, till exempel glansspray.

Det finns en del toningar i butik som gör håret glansigt, men du kan även få en glansbehandling hos frisör. En glansbehandling håller i 4-6 veckor och kostar mellan 300-500 kronor.


3 glansgivande produkter:

ci Kérastase Soleil After Sun Serum vårdar och reparerar. Pris: 194 kronor/50 ml.

ci Frissigt hår blir skinande blankt med Grape Seed Glossing Serum från Body Shop. Pris: 139 kronor/60 ml.

ci Spraybalsam Rain Leave-In Conditioner ger volym och lyster. Pris: 99 kronor/250 ml.


5. Låt ditt hår vila

Ge håret en chans att få behålla sin naturliga fukt. Helst bör du låta det gå ungefär tre dagar mellan tvättarna. Lägg undan fön, plattång och stylingprodukter som sliter på håret.

Håret mår bra av att få självtorka. Om du tycker att håret blir livlöst och platt, sätt upp det i en snygg tofs eller gör en fläta. När du sedan släpper ut håret till kvällen har du på köpet fått vackra sommarlockar!


Slitna toppar? Inte nu längre

Ja, nu förtiden är de mycket plattång, hårspray och massa annat som används i håret. Tillslut får man ju slitna toppar. Detta inlägg kommer bli lite nytt. Jag får frågor på pea, om jag skriva lite om modet. Och de är faktiskt en grej jag tänkt på rätt mycket. Så nu börjas de!

Du får slitna toppar av de mesta.
- Tvätta håret för ofta
- Plattar håret
- Hårspray
- Inte borstar håret
- Av solen
- Färgning
image84
Bild tagen av Google! Det kallar jag slitna toppar.


Och massa andra saker. Det enda man kan göra är..saxen. Visst tror man att alla dessa krämer, spray för slitna toppar hjälper, men icke. Jag hatar att gå till frisören, så jag klipper mig själv. Säger man till frisören att hon/han ska klibba 2 cm klipper hon/han 5 cm. Vilket är rätt mycket. På sommaren vill man självklart ha ett långt fint hår, oftast. Har man kort hår har man inte så mycket att oroa sig för. Dessvärre för folk med långt hår, eller dom som sparar till långt hår.

Klipp håret i topparna, de växer mycket snabbare och när du klippt de kan du använda lite saker till håret, som ger näring och som gör satt man inte måste klippa de så ofta.
- Du måste inte gå till frisören, de finns att köpa i vanlig affär!

Jag har då ett speciellt schampoo, balsam och inpackning och en liten "after creme".


image88image90image87

Schampoo:
massera bara in tills de löddrar, skölj ur.
Balsam: ta en klick balsam, men endast i topparna. Tar du in i hela håret och undrar varför håret är helt ur volym? Ja, de är för du tar balsam i hela håret. Ta endast i topparna!
Inpackning: ta en liten bit av inpackning 1 gång i veckan, max 2. Ta i topparna och låt verka i ca 2 minuter. Medans du har den i, kan du göra andra saker medans, raka benen, tvätta kroppen eller ansiktet. Det är bara ett plus på köpet. Köp en bra scrubsmask som du har i ca 2-5 mintuer, så kan du ha inpackning i medans, eller?
After creme: de står på flaskan hur man gör. Det är olika på alla. Men ofta tar med 1-2 klickar och lägger i håret. OBS! Tar du för mycket blir de fettigt. Skölj er ur!

Detta schampoo, balsam och inpackning har jag användt i ca 5 månader nu och jag är rätt nöjd. Snart ska jag pröva nytt, men är så fast i dom här.

Jag hoppas ni fått någon hjälp i alla fall. Tänk nu på håret!
Det kommer mer snart, ta hand om er.

Lite seg idag

Nyss skrev jag ett inlägg om vandringen, det tog mig ca 3 timmar att skriva. Jag höll på med annat medans, bara så ni inte tror jag vaknar 15. Jag va i stan idag efterssom min syster skulle till grönan idag.

Det va en olycka med poliser och sånt, sen precis bakom nästan så krockade en lastbil in i en volvo. Ja, de va en gammal gubbe och en tjej i 40 års ålder som skulle till jobbet och va försenad och helt förskräckt!

Dagen idag blir inte så mycket, senare idag kommer min syster och barndomsvän. Hon ska säkert sova här. Jag har "städat" och bara suttit vid datorn. Det finns inte mer att göra. Fast, de känns ändå skönt att vara hemma och sitta vid datorn, fixa med bloggen, söka på internet, vara inne på pea och msn. Det va rätt längesen, oftast blir de så att jag aldrig har tid hemma. Men nu känns de hel lugnt, även fall jag är lite efter i bloggen och måste fixa till den. Så har jag tänkt att göra de just nu!

Jag vet exakt hur jag vill ha den, men fasen att ingen kan hjälpa mig. Ja, de blir väl google.

Jag skriver snart och uppdaterar, hej så länge!


/ image82


Vandringen

Hej och godmorgon!

Som ni vet har jag då varit på en vandring med sjuorna. Vilket många trodde inte alls skulle bli kul, men de råkade bli helt tvärtom.

Ja, efterssom jag missade all fakta dom fick så fick Emma berätta lite för mig. Ja, Onsdag kväll kom jag hem och gick till Emma. Hon förklarade lite för mig vad vi skulle ha med oss och de. Så de va bara att börja packa när jag kom hem. På Torsdag morgon så gick jag till Tuna Gård med all jävla packning. Vi tog tåget till Täby och Emma hade tydligen glömt busskortet. (Nej, jag blev inte förvånad. Jag skulle blivit de om hon hade med sig de.) Så från Täby till skolan tog de 20 minuter. Och alltså hade jag redan gått i 1 timme.

image78

Alla va där, så vi hälsade på alla och de va ju rätt kul och se alla. Vissa hade inget smink, vilket va väldigt förvånande. Vissa hade övermycket smink. Säkert hade dom tagit ett bad i sminkväskan..blä! Ja, vi gick till busstationen och tog bussen mot Vaxholm. Först fick vi egentligen inte åka, efterssom vi var för många, men tillslut lät han oss gå på.

image80

Det va fullt på bussen och vi gick av vid en väg som hette kulla väg..någonting. Ja, vi samlades vid skogen och våran lärare började prata. Sen efter 10 minuter gick alla iväg. Det va skit tungt att bära och usch. Grejen va den att de inte alls va jobbigt, utan bara jobbigt att bära väskan. Efter 1 tim och 30 min va vi framme vid lunchpausen. Man fick välja om man ville äta eller gå. Jag valde ju såklart att äta. Så jag Oscar Sara Johanna Elise gjorde makaroner med köttbullar. Maten va inte alls god, men mat som mat. Ja, vi började gå efter ca 1 timme och de va faktiskt jätte kul. Nu när jag tänker efter va vägen jätte lång, men den blev kort efterssom vi hade så kul. Efter ca 3 km så hittade vi en bh på en stock. Jag Sara och Oscar försökte få lite mer ledtrådar och de fick vi. Det låg en skruvmejsel och en tandborste och en sprayburk med orange färg. Och lite längre bort låg de 2 ro-båtar. Han måste ha våldtagit henne och hon måste ha lämnat bh:n och stuckit hem, lämnat handväskan efterssom mannen som våldtagit henne måste ha tagit med den, baxat den tydligen. Ja, lite läskigt..men kul och ingen trodde på oss! :(

image79

När vi kom fram så va gruppen som inte åt redan där. Och dom ba "vi har varit här i 2 timmar". Okej, haha. Dom åt inte, och dom gick vilse faktiskt. Så, ja! :) Vi gick aldrig vilse, ett plus. När vi väl kom fram så la vi oss ner och nästan somnade. Det andra hade redan packat upp tälten och jag skulle sovit med E O och S, men de blev aldrig så. Jag valde att sova med Judith efterssom annars skulle hon fått sovit själv. Och de är synd om folk som sover själv, så henne sov jag med.

Under torsdagen så hade vi de kul, badade, spelade fotboll och myste i tälten. Det va meningen att vi skulle lagt oss ca 23 senast, men ingen somnade. Jag tror ingen sov under den natten. Jo bara dom tråkiga, men dom gills inte. Alla la sig i tälten och efter ett tag gick alla vuxna och la sig i sitt tält längre ner. Så jag gick till Erik Nick och Locklund. Sen kom alla andra, och haha. Vi hade de kul faktiskt. Jag gick sen och la mig inne hos Olivia. Sen hörde vi  att en lärare kom så vi stängde tältet och sen fick vi höra att alla andra fick skäll. Haha. Och jag trodde läraren hade gått, men han stannade tydligen kvar. Så jag skulle gå in i mitt tält, men de blev så att jag inte såg honom. Så jag blev ju såklart skit rädd och kröp typ 10 meter för jag vågade inte gå. Jag kunde inte stänga tältet efterssom jag inte visste hur man gjorde. Så, jag frös så jävla mycket. Och Judith låg kvar i killarnas tält så jag hade tydligen rört mig skit mycket på natten så jag la mig över hela tältet och stackars Judith fick sova ute och jag hade också tagit hennes filt, lite synd om henne. Jag frös som fasen! Jag hade 3 tjocktröjor, underställ 2 t-shirtar och leggings, underställsbyxor och mjukisbyxor. 3 filtar och en sovsäck och 4 strumpor, (sockor). Fortfarande frös jag, så jag tog J:s filt över huvudet och då blev de mycket varmare. Jag vaknade då och då, sms:ade folket och sånt. Men somnade om. Varje ång jag vaknade hörde jag någon prata. Vissa mådde illa, vissa skulle på toa och man kunde inte somna om. Men de gjorde jag tillslut, och vaknade senast av alla. När jag kom ut ur tältet, hade alla packat ihop och tälten va nästan helt nerplockade och jag såg ut sen en turk som nyss fan kommit till Sverige. Folk frågade om jag hade sovit gott efterssom jag såg ut som vettefan och jag svarade ett jävlans surt "NEJ!".

image81

På Fredagen va de bara att packa ihop och de va inte så himla kul faktiskt. Men, ändå ett "minne för livet". Så KUUUUUUL va de inte, men dö tråkligt inte heller de. Mamma kom och hämtade oss vid Åkersberga Station och hon skjutsasde hem några sen åket jag hem och började packa efterssom jag skulle till pappa. Jag tog med mig rätt lite kläder, men orkar inte ta med mig mycket. Vad ska jag ha mer för? Jag kom till pappa ca 17.30 och vi skulle till rudan för att grilla. Det va mysigt och vi gick promenader, jag syster och Sonia. Efter 3 timmar träffade vi Linn i centrum. Det va skit kul, den bruden har man inte träffat på flera månader. Söt såg hon ut som vanligt och humorn va fortfarande kvar! Jag träffade Madde Nelly Bella och Özze. Bella smaskar fortfarande, när hon tuggar tuggummi. Bajs på dig! :( Sen gick dom 4 och vi satt kvar i 5 min, centrum skulle ju stänga. Så vi gick ut och pratade, sen kom min låtsas mamma och hämtade oss.

image77
Jag och mina brudar

Min sötnos, tvilling

image76

Säger vi god natt eller? Ja, jag tror nog de. Jag har borstat tänderna och varit på toa och tvättat ansiktet på rätt länge. Ofta tar jag bara vatten, sen inget mer. Men nu massvis med tvättgrejer. Imorgon ska vi upp 9.00. Känns underbart! Ja, nu ska jag hoppa i säng med tvilling min. Ska bara ta och vara inne en liiiten stund till, blir de bra? Ja, som sagt. Har fått tag i lite bilder från vandringen, bra va? Ni får väl längta tills imorgon då jag lägger upp bilderna och säger hur de va.

Ha de mysigt och god natt!

Bloggen

Jag vet att jag inte får många kommentarer, att jag inte har många läsare och inte alls någon rolig blogg. Men jag är så himlands trött nu förtiden och deppig. För många saker har hänt, man har så mycket på hjärnan. Efter denna helg, då blir de ändring. Ett helt nytt "schema". Jag är tacksam för all beröm ni ger mig. Nej, jag är inte Kenza som är snyggast i världens och får 37817391 kommentarer och läsare om dagen. Men jag får nöja mig med de jag har, helt enkelt.

Tack "panash" på playahead, för den beröm du ger mig.
Blir så glad och du med Anna, tack!



Jag ville bara ta och säga en sak till dig:
- tack, tjejen. Du har hjälpt mig genom de
svåraste och ordet tack räcker inte. Jag älskar
dig nu och föralltid. De är helt renklart att jag
skulle kunna dö för dig, vet du de? DÖ!

Personen jag pratar om är Emma. Det finns 4 personer till som betyder mest, men just den här flickan, stort tack till dig Älskling!

Polen

Like i promised!

Nu ska jag nog ta och berätta lite om min resa till Polen. Tro mig, de är inget händelserikt, haha!

Ja, de började då med Torsdag då vi lämnade Åkersberga 11.00 och åkte mot Karlskrona. Det va inte alls mycket kö och vi åkte rätt snabbt. Vi stannade på en mack för att kissa och handla sötsaker. Jag och min syster kollade på filmer, vad annars ska man göra? Det tar 7-8 timmar att åka från Åkersberga till Karlskrona, så de va rätt långtråkigt. Ja, nästa hållplats va ett dött ställe som verkade vara jätte trevligt. Det va bara min familj och två pensionärer. Jag beställde pannkakor med sylt. Ja, man tänker ju sååå gott med de, men usch. Mamma beställde köttbullar med potatis, och resten av familjen beställde en hamburgetallrik. Inget va färdigt, pommesen va helt ofärdig. Köttbullarna smakade bajs. Nej, inte alls gott. Tillslut när vi ska gå är dom 2 gamlingarna kvar, och dom hade ju beställt mat så ropar någon i högtalarna "nummer fyra" helt onödigt. Haha, de va inga folk därinne ju!

Ja, sen efter några timmar va vi framme i Karlskrona. Vi åkte till ett ställe där de fanns en staty. Karlskrona är tydligen känd för den. Så de blir väl sista gången vi är där, så då tyckte mamma de vore trevligt att åka och kolla, vilket vi barn inte tyckte.

image65 vi tog oss dock en glass i K efterssom mamma va sugen på de, why not?
image66 Här är gubben, haha. Förlåt för mig, men måste ha lite bevis på att jag såg HONOM

Ja, vi åkte in på båten Stena Line nordica mot Gdynia. Båten va liten, men vi skulle ändå hålla oss ombord i ca 12 timmar, mindre än de. Så varför klaga? Ja, de fanns ett litet lekrum med tv och dataspel, så där inne satt jag. Tillslut blev de middag och jag beställde något "gott" kött, som lät gott men va inte alls gott. Så jag åt inget. Efter maten gick vi och la oss, klockan va ca 23. Båten började rulla på 20.30 så de hade gått ett tag. Ja, vi somnade inte direkt men nästan. Det blev väl att vi gick upp tidigt och åt frukost. Den va inte heller speciellt god, så jag åt inte alls mycket. Kl 8.20 satt vi i bilen och åkte ut. Vet ni en sak? Förut när jag åkt från Nynäshamn, så va de kö, check in och allt och så jobbigt. Nu, visade vi passet och biljetten och de tog 5 sekunder och åkte in. När vi åkte ut så åkte vi bara ur båten, inget passkontroll eller bagage kontroll, konstigt. Lite ordning och reda måste man väl ha. Likagärna hade mamma inte behövt betala för mig, jag kunde ju legat i baksätet.

image67 Lekrummet, fotade bara lite. Folk gick faktiskt förbi mig och undrade vad jag gjorde, så be happy 4 this photo!


Vi åkte rätt länge, sen stannade vi på en bensinmack och folk stirrade som in i helskotta på mig och Alexandra. Vi såg ut som vettefan och vi pratade svenska såklart. Så inte undra på..tss.

Vi stannade vid ett träställe. image68
Och jag som vanligt beställde frytki (pommes). Vi gick ut och satte oss, där såg vi att de fanns en gunge, så ja, de va väl bara att gunga på. image69
Utsikt från bordet! Det va faktiskt rätt mysigt...

image70
Mina syskon. Något man egentligen måste bjuda på. Det här är faktiskt min blogg, så skiter i vad ni säger om dom. Säger ni att dom är fula, så folk, kan inget göra än att hålla med. För de är dom, men syskon som syskon ;)

Vi fortsatte våran resa vidare och vi kom fram. Vi bodde hos min gudmor i Jaworzno. Vi packade upp lite och pratade sådär, ni vet när man kommer fram. Man har rätt mycket att berätta, så efter ett tag gick vi och la oss.

Nästa dag Lördag:
Ja, vi vaknade och skulle till mammas kusin. Vilket va dö tråkigt! Vi pratade och åt massa bara. Jag ville bara hem. Efter 4 timmar åkte vi förbi min söta kusin och bara sa hej. Hon blev så glad när hon såg mig. Och jag såklart när jag såg henne. :)

Vi åket hem efter ca 15 minuter, kanse 30 då. Och återvände till min gudmor. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde senare på kvällen, men säkert något kul.

Ja Söndag:
Jag vaknade tidigt av byggarbetandet. Fönstret var öppet och dom hade något eltrimmer som lät som fasen. Så jag vaknade och kunde inte somna om, de blev spel på mobilen.
image72
I love myself!

Min kusin skulle på komunion. Något som är otroligt vanligt i Polen. Vilket dock inte är i Swe. Hon såg ursöt ut och va vacker som en prinsessa! Det va lååååååååååångtråkigt i kyrkan. Efter de va de så att vi gick hemåt och åt mat hade de trevligt och hon fick sina presenter.
När man då tar komunionen så får man inte bara vanliga presenter utan presenter för livet. Av oss fick hon en ring vid 18-årsdagen och en klocka. Av äkta guld eller diamant silver, hur man nu säger de. Men ni förstår, eller hur?

Vi åkte hem tidigare än väntat. Så där hemma tog vi de lugnt och så. Vädret va hemskt. Det va pölar överallt. Så på Söndag kväll tog vi en sen promenad. Det va rätt mysigt. På vägen träffade vi killar, hästar, bajs och massa annat charmiga saker.

Hey Måndag:

image71


Vi drog till stan och kollade massa kläder. Som jag då skrev i ett inlägg. Vet ni vad? Pappa har digitalkamera, så efterssom jag är hemma hela dagen imorgon blir de att jag tar och fotar dom så får ni dom, eller vad säger ni? Det har dröjt rätt länge och jag har lovat och lovat. Så imorgon kommer dom! Vi köpte också en barnsäng, och täcken kuddar och sånt. Så de va rätt kul, men de började spöregna..så fort in i bilen och hemåt. Men jag blev nöjd med kläderna, så de är ett plus.



Tisdag:
Vi vaknade tidigt av att vi skulle åka. Resan va rätt kort och vi åt dock på ett gott ställe. Jag tog 2 pommes tallrikar. Och den dagen fick jag mens, känns rätt skönt efter 8 veckor, pjuuh. Man börjar bli orolig här! Det tog rätt lång tid att komma upp. Jag sov inget! Eller.. de tror jag.  Ja, vi tog en annan båt Stena Line Baltica. En mycket bättre och finare båt. Större hyttar, dock.

Båtbilder:

  


Det va allt. Förlåt för dålig uppdatering och att jag inte skrivit så himla mycket. Men imorgon skriver jag om vandringen. Jag hade inte mobilen med mig under campingen efterssom dom samlade in dom. Men jag försöker få tag på lite bilder, som några tagit. Jag är stentrött! Finns en anledning till de.

Puss och god natt babes!






Värde

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr                                                
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr          (för pappa)
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr    (för mamma)
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[x]
Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[x] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[x] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr    

Sammanlagt blev de 74300. Är de bra eller dåligt? Tss, vet inte de själv. Men ja, de är väl lite fakta om mig, om man säger så. Ville bara säga att de inte blev någon hårförändring för mig. Jag skippade de och fixar tid hos Jasmin (frisörskan) någon gång. Ännu vet jag inte hur jag vill ha de. Ska ta och titta på lite hårfärger och 2008:s hårmode. Jag har redan gjort de, men fortfarande gillar jag inte en rak lugg. Det är bedrövligt snyggt på vissa, men på mig? Nä. Det blir något enkelt men fortfarande snyggt och bekvämt, något jag gillar överhuvudtaget!

Jag har bruna ögonbryn och min vanliga hårfärg...är? Haha. Vet inte riktigt de själv. Jag tror den är mörkbrun. Efterssom solen lyser och man färger håret, eller de är vad jag gjort i hela 6:an och 7:an. Börjar man, kan man tyvär inte sluta! Men nu har jag inte färgat håret...sen Mars tror jag om inte innan. Nej på Påsklovet! Rätt stolt. Men de är dags för en ny hårfärg. Den jag har nu är inte alls såsom jag velat ha. Jag ville ha kastanj. Och de jag tog va kastanj, men det va toning...inte bra.

Ville bara säga att jag har ingen stor lust att lägga in 300 bilder. Så förlåt, jag vet. Men jag lovade aldrig heller något, eller hur? Jaja, i helgen ska jag dock till pappa. Blir så myyyysigt!

Imorgon blir de vandring. Vet ni? Hur tråkigt de än låter, blir de nog ett minne för livet. Emma tar med sig kameran och Olivia tält och Sara sin kärlek! Vi tre kommer ha de otroligt mysigt. Bad kanske de blir, och såklart blir de kisstund, eller hur Emma? Det finns dass, men wtf klart man väljer gräset. Eller Bea?? :D

Jag ska ta och kila, måste packa! Har inte gjort de än, men spelar inte så stor roll. Kommer väl ändå va helt död imorgon! Blir film innan jag lägger mig. Jag har bestämt mig, ska somna innan halv ett. HJÄLP!!!!

Shopping

Tjena alla söta.

Idag var jag i stan och handlade lite kläder. Ja, de blev väl mest att vi gick runt, hittade inte så mycket. Det finns inte alltid i min storlek, dels för jag är smalare än andra och rätt liten. Ska man gå in på barnavdelningar får man väl förvänta sig "I'm a princess". Sånt gillar inte jag. Ja, så de blev en blå kjol med en t-shirt vit och blå. Kan tyvär inte förklara men senare under denna vecka, så lägger jag såklart in alla bilder jag tagit under tiden jag varit här ;).

Efter ett tag började de regna, så de blev väl hopp in i bilen och dra hemåt. Förresten, köpte ett par skor, haha. Vta med svarta prickar på, söta. Man ser tårna, ett - men får väl fixa de på något sätt.

Ja, har inte mycket mer att säga än att jag åker hem imorgon. Jag blir hemma Onsdag sent på eftermiddagen.
Jag bloggar säkert när jag kommer hem.

Ja, jag ska försöka få Emma prata med mig på msn, har viktig saker att säga henne, haha. Hon svarar inte! Damp...de är viktigt!

Förresten, något som är så otroligt synd de är att vi egentligen åker imorgon, för jag hitade 3 snygga mode affärer här i Polen och massvis med färger väskor och armband. Men jag hann inte köpa allt på 1 dag, så i sommar ska jag stor shoppa och då menar jag de. Det är mycket billigare, snyggare och bättre! Tro mig, ni hittar allt här! Det är inte världens snyggaste och bästa land, men i love Polen, så damn ;)


Ska glida vidare, ses på Onsdag, puss.


Jag saknar er, Emma Jessica och Elin! <3


Polen

Ja, tjena alla.

Längesen, va? Jo, de är så att jag är i Polen och har de väl sådär...Jag saknar Sverige och alla mina andra kompisar, som om jag hade många av dom, haha ;P Vädret är inte de bästa, men ändå skönt. Jag har inte köpt något, men imorgon ska jag till frisören, how about that? Jo, jag har tänkt att färga de och kanske göra blonda slingor, och jag är så osäker. Jag har köpt lite "vårtrendiga frisyrer - tidningar" men inga av dom gillar jag. Mycket finns med lugg, men lugg är något jag inte klarar av, visst de är ur snyggt. Men jag som spelar fotboll och innebandy måste ha håret uppsatt, tyvär. Så något lätt blir de.

Resan hit var rätt jobbig. 7 timmar till Karlskrona, båt 12 timmar. Så tråkigt på båten, sängarna..herregud! Sen från Gdynia, tog de 9 timmar till Katowice. Jobbigt jobbigt. Jag har inte ätit godis på flera dagar. Jag har en sån ångest. Det ändå jag tänkt på är ju godis Elin och Emma! Förlåt 055, dig med! ;)

Jag lägger in bilder i Sverige, har inte tid nu.
Vet ni...på onsdag kväll kommer jag hem och tyvär så måste jag packa direkt och lägga mig och sova, för på Torsdag ska jag iväg på vandring med 7:orna. Ja..jag kanske hinner blogga, lovar inget. ;P

Ska snacka vidare med vännerna och spana in lite bloggar, later, tjao!

Försöker..

Visst, ibland försöker man verkligen hjälpa sina vänner, att bara fly ifrån allt. Men just idag, har jag känt mig som en stor idiot. Jag har verkligen försökt hjälpa en vän till mig, som står mig väldigt nära, som vet allt om mig. Men jag..fick inte fram någonting. Jag har själv varit i samma situation, men vet inte vad jag ska göra. Jag kände mig som en usel vän. Det gör jag fortfarande, fan förlåt!

Jag älskar dig, och gör allt för att du ska må bra, bruden.

Förstår mig inte på...

detta väder. I Söndags, herregud vad varmt de va. Vilken ångest man har som inte solade. Man trodde ju självklart att de skulle vara fint hela veckan, men se hur de ser ut? Regn, kallt, blåsigt. Snart blir de väl antagligen åska. Nej usch, dåligt tänkande.

Förlåt för att jag inte bloggat, men vill så gärna intressera er alla bloggare. Jag har läst rätt mycket i Kenzas blogg. Jag började när hon kom med i Metro-tidningen. Sen dess har jag läst bloggen vardagligen. Man kan nog inte sluta läsa den. Den är för bra! Så som hon säger allt, hur hon intresserar folk. Jag läste att folk smygfotar Nadia. I hela Kenzas blogg har hon inte ett enda kort på Nadia. Vilket förstås är acceptabelt. Det vore kul om hon la ut bilder på söta Nadia, men efterssom N vill ha ett privatliv kanske ni folk ska ta och acceptera de. Man vill inte alltid bli igenkänd och inte alls ha något privatliv. Man blir ju så trött på allt skvaller som skrivs i tidningarna. Jag blir inte alls förvånad när kändisarna slår sönder bilrutorna på papparazzin. Att man aldrig kan gå någonstans utan att bli igenkänd, måste vara otroligt tufft..

Nu återgår jag lite till mitt liv.
Ja, dagen idag har varit otroligt lång, men ändå kort. Det kändes jobbigt att komma hem efterssom de va längesen man blev blöt, något jag kom och tänka på haha.

Efter skolan, då va jag kanske hemma 30 min sen drog jag med min "miracle" cykel till E. Vi körde buzz. Jag ägde henne, eller vad? Haha. Jag kom nyss hem, efterssom jag måste packa. Jag ska till mormor imorgon, som då bor i Polen. Egentligen ska de bli rätt skönt, men ändå jobbigt att vara ifrån mina närmaste vänner, Elin Jessica och Emma. Får väl hoppas på att de blir bra väder där nere. Jag ska nog bara ta de lugnt, får se om jag bloggar något kanske inte blir så mycket. Får väl ändå göra ett långt inlägg när jag kommer hem, lägga in lite bilder o.s.v. Jag kommer nog inte direkt göra något intressant, tss. Sova och handla lite, antagligen.

Vet ni en urtöntig sak? Efterssom jag går i en idrottskola, prolympia Täby. Så ska vi ha ffriluftsvecka, nästa vecka. På M, T & O ska vi bara lära oss massor om naturen och sånt, efterssom vi ska vandra från Torsdag till Fredag, tur att jag kommer hem på Onsdag. Ja, och på Onsdag kl 5.30 ska vi samlas i Täljö för att lyssna på...FÅGELKVITTER! Jaaaa, fyfan. Fast vi slutar 10 och får åka hem direkt sen, men efterssom jag är i Polen måste jag inte. De roliga är dock att de aldrig stannar tåg i Täljö. Litet "öde" ställe, om man säger så. :P

Ja, jag bjuder inte på dagens outfit, blir istället imorgon.
Jag kommer sakna bloggen otroligt mycket, men ändå...jag får faktiskt träffa min kära släkt som jag saknat!

Ja, ska återgå till packningen sen duscha och fixa. Tv såklart! Sen.......*snark*

Later babes!


Saknad!

image64

Den här personen heter Linn Nilsson. Jag har känt henne rätt länge, vi har bara pratat med varandra via datorn tills jag flyttade till pappa år 2006. Vi träffades för första gången 21 augusti. Då jag började i Söderbymalmsskolan. Jag har nog aldrig varit så lycklig, så glad, så kär, som jag va i dig. Jag älskade dig från första början. Det va med dig jag gjorde allt, de va dig jag berättade allt för. Det va dig jag tog i handen och sa "Jag älskar dig syster!". Jag skämdes aldrig för något, du visste allt om mig, du va hela min värld, du va mitt hjärta. Det va du och jag som sprang runt som två töntar i skolan, bara för att få träffa dom! Tro de eller ej, men vi va hela tiden. Morgon till kväll, efter skolan helger i skolan. Jag hade och har nog aldrig träffat någon som dig, Linn. Du är den bästa människan på hela jorden och jag älskade dig mest av allt! Du va min storasyster som jag jämt såg upp till. Jag ville bara ta och berätta för alla hur himla jävla lycklig jag va med dig, syster. Jag saknar dig och gråter på kvällarna för att jag vet att vi inte går i samma skola. Jag har aldrig någon att komma till i skolan. Jag gråter på kvällarna för att jag vet att jag inte kommer känna mig speciell, ingen kommer ta mig i handen i skolan och någonsin säga "syster, vi måste skynda oss ner till ljussalen"..jag gråter på kvällarna för att..jag helt enkelt saknar mig syster.
Du va mitt hjärta, Linn. Jag kommer aldrig i hela mitt liv glömma året med dig, dagarna med dig, helgerna med dig, minnena med dig, aldrig!

Dagens outfit

image61 image62 image63

Kofta - Gina
Jeans - JC
T-shirt - New York

Tisdag

Jag kom hem för ca 40 minuter sen och har bara suttit vid datorn. Jag ska nog ta och plugga på spanska provet, vet att de inte kommer gå bra men läraren vet om att jag inte är den bästa på spanska. Dessutom fattar jag ingenting av spanskan. Jag pluggar nog bara på glosorna så får vi väl hoppas på de bästa, och ja..förvänta sig de sämsta. Haha, ska städa lite också på rummet, ser förjävligt ut!

Puss!

Skolan

Försovning...
Jag försov mig i morse, men kom inte försent, tur. Vi håller på och forskar om fåglar, efterssom vi ska vandra nästa vecka måste vi veta lite om naturen, djuren och om miljön. Sååååå tråkigt!

Man kan ju inte heller vara inne på pea, så jag får väl spana in andras bloggar? ;)
Vi skulle ju ha ett stort spanska prov imorgon, men de är flyttat till om 2 veckor. Känns skönt, man har ju inte ens öppnat boken. Engelska provet är på fredag, men på fredag är man ju inte i skolan, så extra mer tid att plugga, inte för att jag kommer plugga när jag är utomlands, men..;P

Lägger in dagens outfit senare. Jag slutar 13, sen ska jag hem och plugga.
Träning 18.45, ha de sött, puss.


Raffa = ...

Jag orkade inte göra en ny design, så tar hjälp av min kompis. Mamma berättade för mig att vädret tydligen ska vara såhär hela veckan. Ja, som tur är de för mig att jag åker till Polen på torsdag kl.21. Vi ska till våran kusin, i ca en vecka, de blir mysigt.

Jag har pluggat, eller pluggat och pluggat. Man skulle göra en uppsats, fantasy berättelse och E tipsade om www.mvgplus.com . Så jag är färdig med Engelska arbetet som ska vara färdigt tills på Onsdag och SV som skulle vara inlämnad förra veckan. Är rätt stolt! Jag har i alla fall pluggat, lite. Men ingen kommer få reda på att jag gått in på mvgplus sidan, så feels great. ;P

Jag ändrar design för en liten stund, men den måste bli fixad!
Måste berätta en liten rolig sak som hände oss idag:
- Jag Rasmus Emma och Marcus väntade på bussen vid Roslags Näsby trafikplats. Ja, vi sitter på gräset och snackar om allt möjligt, och helt plötsligt säger R: där ligger en handväska. Så jag springer ju fan och hämtar den, och kollar i den. Och där ligger en plånbok med allt i, busskort leg körkort pengar bankort. Vi ringde till Eniro och efter en liten stund kom den där söta tanten och va så glad för att vi hittade den.Så vi fick 100 kr och åkte till Trevehallen och handlade lite gott, rätt härligt va. Tanten va så tacksam och allt..tyckte synd om henne faktiskt.

Nu ska jag ta och duscha, sen blir de tv och ja mer tv, haha. Inget bra på tv idag satt, hoppas morgondagen blir bättre. Bloggar nog inget mer idag, har ju så ointressanta saker att skriva om satt..haha.

Puss på er älsklingar!

Måndag

Heej,
idag är jag verkligen sur sur opch sur. Vädret är sämst, sol men blåser som fasen. Sen är jag bara allmänt sur! Jag bytte kläder, imorse, efterssom de va för kallt. Så jag tog på mig ett par vita shorts, vit t-shirt och midjebälte, rätt snyggt. Vad har ni gjort idag då, varit lika sur som mig eller?

Jag måste sätta igång att plugga, orkar aldrig göra de. Och man måste ju göra de annars kommer jag ångra mig senare. Jag som lovat att börja plugga, så går de.


Ska ta och fixa designen, sen plugga.
Hej så länge!

Sol, sol, sol

Förlåt för dålig uppdatering, men hade de så mysigt igår så glömde att uppdatera. Jag skulle väl ändå kunna berätta om dagen igår.

Jag vaknade ca 10 och hade lust att kolla på en f.match för vårat "andra" lag spelade, men sen ångrade jag mig, så då ringde jag Emma och hon va nästan utanför mig, hon hade precis dömt en match. Så vi gick till favvan, handlade lite och gick hem till henne. Hon duschade och fixade sig, typ haha. Sen skulle vi möta Jessica och Elin vid fiskartorpet. Så va vi där en stund, och mysade. Efter ett tag gick vi tillbaka till Emma och där va vi. Det va faktiskt rätt kul, haha. Emma körde en frågesport om hur mycket vi kan om henne. ;P

Efterssom Elin och Jessica går på konfirmation, skulle dom till Gud kl.18 igen, så jag och Emma fick för oss att följa med. Under kyrkmässegrejen va de så otroligt tråkigt satt jag fan dog av garv. Alla sjöng som apor där inne och prästen pratade ubersegt! Ja, never again säger jag bara, never again. ;P

Snart ska jag till skolan, men vet inte om jag ska byta kläder? Får se, ska gå ut om 30 min, så de blir snabba ryck här. Ni får gårdagens och -dagens outfit, (de är samma)

image59 image60


Nya kläderna,
Tröja- Gina
Skor - Wedins
Midjeskärp - Gina
Väska - H&M


Båttur! =)

Det va ett tag sen jag bloggade, va? Ja dagen igår va rolig och rätt mysig. Vi va hemma hos Johanna, tog ett dopp och sjöng Sing Star. Vädret har varit strålande i helgen, hittils. Jag har till och med fått färg, ser mer ut som en tomat, men happy anyway!

Shoppandet igår, bilder kommer nu:

  

Okej, jag köpte mer saker men vissa funkar inte att ladda upp. Tar digitalkameran, som gör bättre bilder, så får ni se. 2.0 MP kamera suger!!!

Här bjuder jag på lite bilder, med båturen:
image57 image58

EN PERSON ATT DÖ FÖR, BÄSTIS!

Jag hade de undebrart, blir mer bilder imorgon då jag inte kommer göra någonting. Förutom att plugga, en sak som fan är ett måste :$

Shopping

Hej alla söta.

Nu sitter jag här hos Elin, vi ska snart på dam-matchen nere vid klubbstugan. Det är träning idag, men den skiter jag i. Hos tandläkaren gick de otroligt fort, de gick på mindre än 1 minut, skönt. Efter tandläkaren åkte vi till en mamma butik, där mamma köpte 1 svart kjol, fin faktiskt som jag inte trodde, men men..

Vädret är underbart varmt och soligt, blir så himla glad. Ska ta och sola lite senare med E. ;P

Efter att vi varit i den butiken åkte vi in till Täby, där kollade vi på f.skor men inga som jag gillade. Vi gick runt i affärer, och jag hittade:

Stor t-shirt, gul, från Gina.
Midjeskärp, vitt, Gina
Klänning, aprikosfärgad, Indiska
Skor, vita, Wedins
Kjol, svart, Gina
Midjeskärp, ruttigt, H&M


Jag tar kort på shoppingkläderna senare, nu ska vi fixa oss.

Dagens outfit;
image50 image51  image53

Tygskorna -  har kollat dock på andra, men hittar inga(!!!)
Kjol -  (bytte om, den kjolen köpt jag idag. Så den tog jag med till Elin för att  byta om)
Midjeskärp - (tog med till Elin för att byta om, köpte idag.)
Gul t-shirt - H&M
Linne - H&M


PUSS!

NY DESIGN, KOMMER!

Viktigt alla!

Min design är den värsta jag haft på länge. Jag ska ta och fixa den senare under dagen, men är så dålig på sånt. Ska försöka få några personer att hjälpa mig, annars får jag väl försöka göra den själv.

Den person som alltid hjälpt mig har tydligen slutat med de, bajs.
Men om ni ville veta, nej jag hatar min design.

Ny på g!

Sovmorgon, yäy

God morgon sunshines!

Jag har faktiskt gjort lite planer inför min dag, bara för att ha något att göra.

Ja, nu på morgonen innan vi åker till tandläkaren så kanske de är bäst att fixa så och så..bara.
Efter stan ska jag till Täby och köpa ett puder, Loreal true match. Den som går på reklamen, eller den kanske slutat gått, håller inte koll längre. ;P

Efter Täby så åker jag hem städar mitt rum, måste byta sänglakan. Och sen bloggar jag är inne på datorn i bara 30 min. Och efter de så ska jag göra Engelska arbetet, ett måste.

Och efter de får jag göra vad jag vill, men dehär är ett måste som jag måste följa, tyvär kan jag inte följa tiderna. Ex: städa 13.30 för jag vet inte hur länge jag blir i Täby. Hur länge jag blir i stan, ni förstår?

Till frukost blir de risgrynsgröt, ska ta och fixa de snart.
Jag hoppas på att jag börjar få lite mer läsare, har börjat med att kommentera andras bloggar. Ett bra sätt att börja få mer läsare, eller kan man få lite mer tips om hur man får mer läsare?

Det vore urgulligt, denna snälla människa..??

Bloggar senare, och lägger in dagens outfit!

P.S
Tack till 2 personer, som kommenterade min fina tröja, blir så glad när ni ger mig komplimanger.
Sen blir jag mer glad, fick 4 mail om att min blogg var suverän, bättre än den förra. Tack!

Tandis 11.45

Jag kom hem från träningen kanske för 30 min sen. Det va så boring så de inte finns. Jag fick vara med de sämsta laget, ok jag är van men jag blir ju så ledsen! Man blir ju så irriterad också när folk springer in i en, när folk tar bollen ifrån den, fast man är i samma lag. Judith va med men hon ville tydligen inte gå på fotboll. Hon är jätte bra, men hon platsar mer på Amerikans fotboll.

Imorgon, är jag ledig. Jo, jag ska till tandläkaren kl. 11.45 i stan. Vet ni ens hur glad jag är för de? Jag kan vakna 10, tidigt fortfarande men bättre än att vakna 06.00 som förra gången. Så glad är man! ;P

Imorgon blir jag väl kanske färdig i stan 12.30 blir väl hemma 13.00 men funderar på att åka till Täby centrum och köpa lite smink, vore skönt. Men vet inte riktigt om jag orkar. Ska vara med Sara Jojjo och Elin imorgon, blir nog att jag sover över hos Elin. Hoppas med Emma på trampolinen eller tälta, kanske? Jessica har tyvär ont i halsen, halsfluss sa Elin. Men Elin överdriver alltid allt.. inget illa menat sötis. ;P

Ska nog ta och vara inne på datorn, blir väl antaligen inget bra idag på tv, eller? Efterlyst säkert, men de är något man bara får mardrömmar av. "Mördaren är i Åkersberga, så akta er!"
Så kanske de inte låter (;P) men typ..

Ingen bild idag? Kanske lägger in en på fiskartorpet, som jag då tog igår.
Bloggen blir ju också mer intressant om man lägger in lite bilder, eller?

Kan ni kommentera bloggen mer, åsikter och sånt? Klagar ni på bloggen vill jag att ni undetecknar med ett A eller 4 vad som helst. För jag försöker verkligen göra bloggen perfekt..satt ni läsare blir nöjda.

Hoppas på en härlig dag imorgon, kalsong balong <3

Design hjälp

Ja, jag ser att många bloggare behöver hjälp med designen. Oftast betalar man för att få den gjort, men det finns massvis med fakta på internet. Jag har letat och lagt ner minst 10 timmar på design och ändå blir de inte bättre av de. Jag har läst allt om det, men inget funkar och ändå förstår man inte, sidan där man ändrar sin design tar ju aldrig slut tänker många.

Men då, gick jag en på en bloggerska och såg att hon hade denna länk för design hjälp.

http://bloggsolutions.com/

Jag tror nog aldrig jag sätt en bättre hjälp, leta inte på internet, tryck här!
Du får all hjälp du vill ha, du gör din egen design funkar de inte. Trycker du bara på gratis designen, så som jag gjorde igår. Behöver du hjälp med färgkoder, söker du endast på "färgkoder" på google.

Hoppas detta hjälper, puss


No money No funny

Hej alla käraste.

Det har varit stenvarmt idag. Jag har inte solat något. Man har ju nästan aldrig tid. Jag tog tåget på morgonen, men Emma va inte där. Hon försov sig, haha. Jag är en oändlig jävla slösare. Om jag inte skulle slösat så himla mycket på godis och mat, skulle jag nog haft 3000 kr just nu. Ja då, idag tog jag med 250 kr till skolan. Jag och några till i min klass gick ner till macken och helt pltösligt när vi kom ut hade jag 100 kr kvar.Så sorligt, men men..blev så otroligt besviken på mig själv. Så nu ska jag verkligen spara pengarna och köpa behövande saker, ex smink kläder skor o.s.v. Jag är helt slut i kroppen. Jag orkar inte blogga mer, är så trött i armarna så de inte finns.

En till sak. Det kanske är 3 lärare som kommer få sparken på våran skola. Det är världens bästa lärare, om dom slutar så vet jag inte vad som kommer hända. Det är dom roligaste av alla som finns! Alla elever gick runt med listor, "skriv på här". Man skulle skriva på för att dom inte skulle sluta. Men de hjälper ingenting, ändå skrev jag på. Jag kan tyvär inte nämna namn i min blogg. Ni förstår säkert varför, men fan vad sur jag blir på vår rektor! Är redan skit sur!

Dagens outfit bilderna är ganska konstiga. Men bjuder på de.
Har läst lite tidningar och så..
Det här ska jag göra för att få min blogg att synas mer.

- Skriva om intressanta saker.
- Lägga in mer "önske outfit" lite mer känslosammare blogg.
- Kommentera andras bloggar.
- Göra och inte bara skriva mer intressant.
- Skriva blogg adressen på playahead.se

DAGENS OUTFIT;

  image47 image48

Jeans - JC
Skor - Stadium
T-shirt - ZARA
Jacka - H&M
Strumpor - H&M

Puss på munnen, herregud.. kom hem för ca 1 timme sen, drygt. Och sitter fortfarande här, tss. Ska ta och äta nu :$

Soleeeen

God morgon, vädret kommer bli varmt och soligt idag som ni då ser. Solen lyser redan!
Jag vet inte riktigt om jag fixar designen idag. På Fredag ska jag till tandläkaren efterssom dom ska ta ut trådarna ut munnen, som dom satte in förra veckan.

Så därför skulle jag kunna fixa med de då, efterssom inget bra kommer komma på tv och, så måste jag hinna bli färdig med svenskan!

Dagens outfit kanske jag lägger in idag, blir hemma 16 om ej tidigare. Kanske 15.30, tror de? Träning idag och en ny tjej ska spela, Judith. Härligt! :D

Ska logga in på pea, see ya later!

Förstört allt?

Nu vill jag då medela alla att jag har suttit här i2 2 timmar och hållt på med designen! Jag ska göra en ny, imorgon. Fixar och trixar med de imorgon.

När vi då va och bada va de inte speciellt roligt, vart man än var, va de jämt elever från skolan, pinsamt men höll mig mycket i vattnet. Stressigt blev de när vi skulle fixa oss och inga kort blev de, synd men alla har väl varit där? Eriksdalsbadet pratar jag om nu, för er som inte vet.

Har fått ca 200 läsare, vill att folk kommenterar? Vore sött.

Vädet idag va inte de värsta, kunde blivit mycket bättre. Men inget att klaga på, sommaren är på väg. :)
Mamma ska beställa hem Mc'donalds och snart ska jag möta Emma och köpa godis.
Inget illa menat om mig själv eller så, men jag har gått upp otroligt och blivit större. Jag som jämt varit "smala-raffa".  Jaja, bara se till att vara ute mer och röra på sig.

Har inget mer att skriva om, någon bra film idag eller?

Puss på rumpan

Eriksdalsbadet

Tjo alla.
Har varit vaken i ca 2 timmar nu, utan att typ göra något. Ska dra till bussen snart, vädret ser ut att vara..hemskt. Men de blir väl antagligen finare och soligare tills senare? Efter vi slutet drar jag hem till E med J.

Snart blir de bad med hela skolan, nej nej nej längtar inte!
Man får väl försöka hålla sig i vattnet så mycket som möjligt. ;P

Dagens outfit;
' image44
Mjukisbyxor - Homerun
Tröja - ZARA
Strumpor - H&M


Fotbolls-dm

Längesen jag bloggade eller? Kan bero på att jag aldrig har tid. Idag va väl vädret inte lika bra, men alla påstår att jag fått färg? Glad man blir haha. Dagens outfit från igår läggs in i förra inlägget, redigerar bara. Jag såg nyss på DH. Det va hemskt! Lynette har förlorat hela hennes familj. Man blir gråtfärdig! Det är inte på riktigt, men..de va hemskt att se aölla kämpa för livet.

Imorgon är de simning med hela skolan. Jag kommer nog dö. Det är samling 08.40 vid åkersberga station och något som stör mig är att, antingen tar man 622 så är man 15 minuter tidigt, eller 633 så är man 10 minuter sen, härligt. Dagens outfit idag läggs ej in. Har inte tagit kort, men skulle vilja visa min balla tröja, får se imorgon.

Jag hade tänkt att inte bada, men efterssom man ändå måste göra de så va de bäst att göra de imorgon. Jag kan visa min bikini imorgon. ;P Tar nog inga kort, men kanske i omklädningsrummet får se. Det sorgliga är att jag suger på att simma, visst de är skit kul, men är inte så bra på "livräddning" och sånt, ni vet?

Som jag sa i förra inlägget, fotbolls-dm idag. Vi vann båda våra matcher. Ena mot Karby och andra mot Englarskolan, vet inte? Båda lagen va urdåliga och visste nog inte hur man spelade fotboll?

Mickaela fyller år imorgon, stort grattis till dig!

Kyss och smek kom och lek, "god natt" lägger mig om 2 timmar kanske.

Dagens "ovanliga" outfit

Strumpbyxor, svarta - H&M
Tjocktröja, blå - Homerun
Linne, svart - H&M
Örhängen - Glitter, (kliar som saaaatan)

image42 

Bangade

Tjena.
Ja, jag åkte till med Emma idag till skolan, ovanligt men skönt. Vädret va strålande! Vi har "frisk-vårs vecka" och då skulle vi tydligen äta frukost i skolan. Vissa kom 8 och vissa som mig, 07.30. Onödigt!

Klockan 10 skulle vi springa 4 km. Ner till Näsy Park och längre. Jag hade inga kläder med mig, som många andra så vi tog bussen. Och så var de någon som tjallade och efter skolan fick vi då som åkte buss, "buss-crew" gå till rektorn. Töntigt, driv fan inte. Ja, hon skällde lite, ingen tog direkt åt sig, men de va inte grejen. Hon säger att vi ska gå till Näsby slott som ligger fan..herregud. Ja, vi slutade 13.50 och skulle på möte 14.15, "möte" haha. Ja, vi skulle gå fram och tillbaka, så de tog oss 1 timme, men men..

Jag åkte till Valsjön, träffade alla. Sen va de kuul. ;P
Ingen badade, alla bangade. Det va en kille som fiska(!!!) :D Ja, vi satt bara där och hade de mysigt. Det hände inte direkt så mycket. Förresten, imorgon ska vi spela fotbolls-dm och vi spelar från 12 till 16, och egentligen slutar vi 13. Så de blir skööönt, man blir hemma typ 17 haha.

Efterssom jag sagt att jag skulle ha "ovanliga" kläder på mig kanske jag ska lägga in en bild. Jag vet inte vad ni tycker, men kändes skönt att ha dom? Lite kort, men ok.

Hoppas vädret blir desamma imorgon, blir ju fotboll då.
Måste få lite färg! ;P

Ska kolla på tv. De är tisdag och oftast är de något bra, bye alla kisar!

Klarade de!

God morgon.
Jag vaknade 5 och fixade mig. Jag har nu ätit frukost som vi ska göra i skolan.
Har lite bråttom, men visar kläderna när jag kommer hem.

Ska bada efter skolan, idag har jag faktiskt sovit i 5 timmar. Jag klarade av att vakna 5...nästan ;P

Puss

1 vecka lov

Heeeeeeeeeeeeej allesammans!
Min dag har varit otroligt tråkig. Men dehär är den enda dagen jag varit hemma, faktiskt. Jag har haft 1 veckas lov, om man tänker efter. Och imorgon är de skola(?) nej jag längtar inte.

Jag ska ha lite "ovanliga" kläder, eller ovanliga, brukar inte ha så, men ni får se imorgon. Bloggar säkert innan jag drar till skolan. Vi ska vara i skolan 1 timme innan för att äta frukost, klockan 07.30.
Så jag går väl hemifrån 06.20

Emmas mobil är sönder. Hon skulle kasta den till Elin som står som en pinne och bara kollar på den. Ja, hon har i alla fall haft den sen kanske Oktober. Ja, inte direkt vanligt att Emma har en mobil länge! Men de stör mig som fan att hon inte har en mobil. Bajs och fy skäms på dig Emma!

Jag har börjat lite på svenska fantasyn. Känns ändå dåligt, men jaja. Vi har "deadline-onsdag" men på Onsdag ska vi bada på Eriksdalsbadet, HELA SKOLAN! Hur fan kan man göra så? Jag skulle hellre slicka av en toa!

image40 image41

Jag lägger in lite bilder, annars får ni ha de så gött.

Pussen!

Sommar och sol

God morgon!
Vädret är underbar och idag har jag fina planer. Jag ska vara med Emma Elin och Jessica. Jag har precis klätt på mig och ätit frukost, tog dock en lång dusch. Jag bytte kläder minst 20 ggr. Men sen orkade jag inte mer, så jag tog på mig ett par mjukis byxor och adidas tröja.

Idag är jag riktigt glad, av alla möjliga anledningar.
Ska gå till Elin nu, med Emma.

Puss!


Bästa bloggaren!

http://michellewistrom.blogg.se

Hon är nybörjare och har redan fått typ 2000 besökare, grattis du kommer komma långt!
Du är dock en stor förebild för oss alla

God morgon

Nu sitter vi här hos Jessia, har precis vaknat och ätit frukost.
Det blir ett mycket kort inlägg.

Idag blir de nog att vi ska ses med några grabbar på kvällen, vet inte.
Jessica duschar och har tappat bort sitt dusch draperi, jag vet inte hur hon lyckats(?)

Fina bilder, kommer här:
image39

Misslyckad valborg

image34

Igår på Valborg, så vill jag inte ens berätta hur de va. Världens tråkigaste Valborg, okej kanske inte, men de finns ändå inget roligt att berätta om, om ni förstår? Förutom att jag träffade en otroligt snygg kille eller söt i alla fall..

Ja, vi kom hem ca 22.30. Men vi skulle egentligen varit hemma tolv. Men de liiiite strul och en viss person förstörde kvällen för oss.

Men jag kan ändå berätta lite om kvällen?

Ja, jag kom till Elin vid 20. Vi åkte direkt till Österskär, vid brasan. Jag Elin Ellis Ellen och Jessica. Där vid Österskär träffade vi Sara och Lina och Saras mamma kramade mig, som då Sara tyckte va skit pinsamt, haha sötis. Sen gick vi vidare till nästa brasa. Där rtäffade vi några killar, som jag inte ens vet vad dom heter. Typ Palmen Martin och Pascha. Sen hände de massa saker och sånt. Elins pappa kom och hämtade oss 22.30 vid tuna eller faktiskt innan de haha. Men han hämtade oss pga en "ÖVERDRIVEN" sak! Vi belv skit irriterade för EN viss person hade förstört våran kväll! Ja..vi drog till Elin vi och grabbarna. Det va skit tråkigt såklart. Vi kollade på en film som ingen ens kollade på, tss. Det va en skräckis, som vi aldrig kollade på. Ja, vi somnade ungefär halv två. Jag och Ellen tog sängen (den va stor). Men jag behöver ju rätt mycket plats så jag klagade jämt på att hon skulle flytta. Elin och Ellis gick upp till sofforna för dom kunde inte somna, efterssom jag och Jessica tydligen hade pratat.
Ja, vi vaknade 9 men gick upp 10. Vi städade och fixade oss för vi skulle ses med Becca.

Ja, inget hände under dagen men nu sitter vi här hos Jessica.
Egentligen skulle vi vara med Pacha och Palmen, men dom kunde inte. Så de blir nog att vi ses imorgon, längtar.

image35

Elin och jag på studsmattan, haha Jessica och Ellen stannade inne och kollade klart på filmen, the phone.

image36


HOMIEZ <3

image38

Äcklig bild på mig(?) Men de va väl ändå längesen jag la ut en ful bild, eller? :O


RSS 2.0