Ny blogg!!!

Jag tänker inte radera denna blogg. Men jag skriver inte i den här mer. Ny blogg http://raffaplace.se

LÄS OCH KOMMENTERA, CIAO!

God morgon

Jag vaknade alldeles nyss och loggade in på msn.

Bea: Jag vaknade nu! :'(
Jag: Hahaha, jag med. Eller 2 min sen, 12.26 vaknade jag och min är 29 nu.
Bea: 12.20 Hahahaha varför....

Det roliga förstår ni inte. Hehe, Bea skulle möta killarna vid 11. Och hon och jag hade suttit och snackat om att vakna och skit, ja de va rätt kul faktiskt. =p

Vad händer idag? Jag är grymt trött, så jag ska ladda ner någon film och kolla på. How about that?
Men först kanske man ska fixa lite med devote bloggen, va?

Kramis

03.00

Jag hör att de är någon där nere på toa. Jag har kollat på andra avenyn och de ska jag fortsätta göra. Jag har skaffat ny blogg, men den får  ni veta imorgon. =)

Godnatt. för tredje  och sista ggn.

Ny blogg?

Gott folk, har tänkt att göra en ny blogg på devote, vad tror ni om de? Jag får ingen hjälp med min design, vilket gör de svårt för mig. n blogg handlar om ens liv, ens liv i ord och bilder. Jag vill fortsätta blogga och de ska jag. Men jag ska göra en ny och börja fota och beskriva vad jag känner och så. Jag är inte ett dugg nöjd med bloggen, inga läsare eller kommenterar, vilket är synd...

Nu ska jag göra en ny blogg, men fortsätter skriva i denna tills imorgon. Kommer med mer information om detta.
Puss och godnatt.

Blont eller brunt?

Som jag sa tidigare idag, så lovade jag att säga om de blir blont eller brunt. Jag säger blont. Ni vet de där med lugg, att jag varit ändå rätt så rädd efterssom jag spelar innebandy och fotboll och då funkar de inte med lugg. Men i åttan kommer jag inte gå på några sporter efterssom jag kommer satsa i skolan.

I Juli ska jag klippa mig.
Min tanke är den här:



Vågar jag de? Jag vill ha exakt sådär fast kanske inte direkt blont. Antingen färgar jag håret ljusbrunt och gör en sån här frisyr, eller blonda slingor med denna frisyr? Vad tycks, något annat förslag kanske?

Den här färgen hade jag när jag färgade slingorna.


Det blir nog att jag köper en till innan Piteå. Jag kollar lite på presenter, till min födelsedag.


Jag rent ut sagt, älskar den! Rosa och härlig, och tangentbordet är så som jag vill ha de.
Kan de bli bättre? Bara att...den kostar 9 000 kr.



Men för att liva upp de lite, så lär jag behöva en dator i åttan, vad tycks? Och 4000 kr för denna.
Helt ok faktiskt. Men de lär behövas en kamera. Jag tyckte en Nikon D40X passade mig, men den är stor och lite mer för proffessionella fotografer. Jag vill mer ha en vardaglig. Typ något i den här stilen.



2400 kr för den här på onoff. Jag älskar den, både billig och bra.
Den kommer stå med på min önskelista.

Varför inte den här? Jag har redan en "familjekamera" som bara jag använder.

1800 kr för denna, kan ha den till min blogg och annat, men den är så stor och allt.
Jobbigt att ha i väskan, men billig och så osäker. Jag vill ta fina kort och skulle vilja bli fotograf.
Jag får se...vore kul med en egen kamera, satt man inte måste dela med andra i familjen.

Godnatt. <3

Sverige, skitbra...

Jag har precis kollat färdigt på matchen, vad tycker ni? Jag tycker själv att Zlatan inte alls borde spelat och att Källström borde spelat från första börja. Allbäck borde kommit in förtidigt, inte så sent som han kom in. Rysslans borde däremot vunnit med 20-0. Zlatan rörde sig inte ens. Hans jävla knä! Har han ont, varför spelar han? Det finns väl massvis med spelare som sitter på bänken, spelsugna, eller vad tror ni? Ja, jag har en liten fråga till er också. Hur använder man tandtråd? Jag har undrat de rätt länge, kanske någon som är sugen på att berätta för mig? Jag åker till Haninge imorgon, så får vi se om jag är med någon. Kanske Bea, Linn eller Corne. Varför inte Robin? =) Om ingen kan så drar jag till second hand, eller bara stan så får vi se om jag hittar något, för jag är trött på att köpa dyra saker. Visst, second hand de är begagnade saker, men massor med fina saker.

Ni vet väl att jag fyller år i augusti, den 14:e. Kanske dags att göra en önskelista....?
Jag har tänkt att leta efter en jeans jacka, väska med långa band (vill typ att mobilen glasögon och pengar ska få plats i den). Sen vore de kul med ett par skor, kanske stora ringar? Ja, massor. Jag måste först och främst hitta en jävla second hand butik, fan. :p

Önskelistan ser ut så här.
Dator
Kamera
Pengar
Mobil
Stereo
Kläder
Och...en cykel :$

Jag ska nog ta och kolla på andra avenyn här på datorn, sen kolla lite på internet. *gäsp*
Sen känns de som att jag skulle kunna ta en liten *snaaaaaaaaaaaaaaaark*....titt förbi sängen och se om den ropar. Ja, god natt så länge. Jag orkar inte uppdatera senare, bara tvingade att läsa känns de som. Säg någon som läser min blogg? Inte ens 50 läsare om dagen. Puss på er.....läsare(??????)

Sverige-Ryssland



Det är fotboll på g och den spenderar jag hemma. Visst är de tråkigt, men Jessica ska iväg imorgon till Elins land. Jag hejar självklart på Sverige. Men någon känsla säger mig att Ryssland vinner.
Jag ska gå till favvan, många vet inte vad det är. Det är som ICA. Där spenderar jag min tid mest, faktiskt. Jag ska gå och köpa lite godis, hyra en film kanske......snyft snyft. Jag hoppas du har dåligt samvete, för jag sitter helt ensam här.... :'(
Jag skojar. Jag kommer sakna dig mest Bästis! Och sen åker Emma till Ingmarsö med Frida. Jag får väl ändå vara ensam dom här dagarna, hmh...vad kan man göra? Åka till stan? Kolla på bio? Kolla med andra vänner? Städa?
Jag kanske kan åka till Haninge imorgon, bara över dagen? Åka förbi Second Hand, why not? Får höra med mamma om hon har några planer. Vart fan har min Sverige tröja tagit vägen? Ja....den ligger ju hos Elin, där ligger väl antagligen halva garderoben. Som vanlig har jag ont i magen *prutt prutt*.

JAG BLIR GALEN!
Jag missade Gossip Girl igår, när fan är reprisen?
Kiss my ass dude.

Good Bye

Jag ska till Emma nu, efter de Jessan och matchen. Jag bloggar ikväll.
Skriver vilken hårfärg det blir, brunt eller blont. =p

Kisses (h)

Emma Sand

Jag har gjort en sak till Emma Sand på playahead. Det är en speciell sak, och jag menar de av hela mitt hjärta.



Emma Sand - Let me explain. losing you is like living in a world with no air. if you ain't here, i just can't breathe. i'll never find nobody who can love me like you do. i'll never find nobody to treat me the way you do. i'll never find nobody else. i'll never fall in love again. i was stupid to think that any love could compare, to the love that you gave to me from you.. she's my everything. she's my angel, up above my world. and she's the only one, who understands me. that's why i call her, my new family. see she's the only one that i want by my side, she's the only one that i believe can save my life. she makes me want to be a better person. she's higher than the sky, the sun and the moon. for the world, you are one. for me your the world. i love you so much.

Med låten;

Taio Cruz - I'll never love again

Texten har jag fixat själv. Jag har tagit den av 3 låtar.
1. No air med Chris Brown och Jordan Sparks
2. Taio Cruz - I'll never love again
3. Taio Cruz - She's like a star

Låtarna beskriver allt och den här texten, den är underbar.
Jag älskar Dig!

Blont...

Jag känner att jag nästan aldrig bloggar längre. Jessicas födelsedag blev nog lyckad. Jag och Ellen var dom första gästerna. Sen kom nästan hela hennes (normala) släkt. En kille, som jag och Ellen trodde va handikapp va tydligen helt normal. Hon fick också en moppe, wiho! Vi kollade på matchen senare och gjorde toasts, vilket jag älskar. Det slutade 2-0 till Italien. Jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner. Jag tycker de mer bara är kul att se på när dom spelar fotboll. Påtal om fotboll, idag spelar Sverige och Ryssland. Jag ska kolla på matchen hos min bästavän Jessica. Vet ni en sak? Ni vet själva att de är otroligt spännande att fixa och trixa med håret, färga, platta, locka och allt till de ena och andra. När jag började sexan, kan man nog säga att jag hade världens lenaste hår. Jag tonade det minst 6 ggr färgade det minst 5 ggr. Förra sommaren gjorde jag massa med håret, färgade håret brunt och allt. Sen i slutet av sommaren gjorde jag blonda slingor, vilket blev snyggt. Sen blev håret oranget för att jag färgade det och det blev inte alls fint. Jag färgade håret ljusbrunt och sen mörkbrunt, sen kastanj och nu i påsklovet kastanj en gång till. Jag älskar hårfärgen kastanj, det är skit läckert! Nu idag....färgade jag håret blond. Eller blonda slingor, vilket blev rött/orange. Sen åkte jag och handlade en annan blonda slingor, vilket blev fulare, men bättre. Man ser att det är "hemgjort" ut och att jag gjort dom själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, så här kan jag inte fortsätta att se ut. Antingen gör jag blonda slingor imorgon, som mamma får göra på mig. Eller så färgar jag håret brunt. Jag har rätt mörka ögonbryn, men är trött på att vara brunett. Jag älskar blonda slingor, men just nu....tycker jag att det är fult på mig.


Misslyckat eller vad? Sugen på en banan eller kanske tomat?
Ja, rött finns i mitt hår och gult, tom orange. Ta för er!


And Bea: DET ÄR SOM FAN ORANGE!

Till Jessica

Jag va och handlade en present för ca 30 minuter sen. Det blev 2 glitter glas, som man stoppar ljus i. Sen på kvällen glittrar de. Jag vet att det är fult, men inget annat hittade jag. Glasen såg fula ut, men hon som tipsade sa att dom såg bra ut.

Puss. =)

Illamående

Jag kan inte påstå att vädret har blivit bättre. Jag duschade vid 13 tiden och kände verkligen att jag ville spy. Jag hade ont i magen som ni vet, och jag hade så för ca 3 år sedan. Jag vaknade mitt i natten och hade så ont. Det kändes inte som att jag skulle spy, förns lite senare då de satte sig i halsen. Samma sak hände idag. Men den här gången ville jag spy, för det va så jobbigt. Jag hatar dock att spy, men jag ska iväg till J sen så det va lika bra. Jag pratade med Robin och försökte hjälpa honom. Men jag kunde inte skriva, jag skakade bara. Så jag hämtade en handduk och om jag skulle spy, så skulle jag spy i handduken. Jag klarar inte av att spy på toa eller i en hink.

Jag va magsjuk i december, på julafton, och vet ni vart jag spydde då? Utomhus på altanen. Det va både äckligt men skönt. Så idag ville jag verkligen spy, men det gjorde jag inte. Vilket jag är glad för.

Efterssom jag va lite sjuk idag, så har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har bara suttit vid den här datorn, som inte ens är min. Jag har kollat lite på gymnasium. Jag vill gå sam-media eller sam-idrott eller bara media eller bara sam. Men jag vet inte alls vilket gymnasium. Det bästa vore att gå på något som Jessica och Elin kommer gå på. Dom är ändå ett år äldre, men då får jag 2 år med dom, vilket vore underbart. Men en bättre sak vore att gå med Emma Sand. Det är faktiskt min allra högsta önskan! Bara vi två och ingen annan, det vore ballt tycker jag. Men jag vet inte vilken linje hon vill gå och vilket gymnasium.

Efter detta inlägg ska jag kolla lite mer.
Detta har jag tänkt på.
- Nacka
- Åva
- Tibble
- Tumba
- Vallentuna
- Åkers Runö (som då ska flyttas till Åkersberga Station, mittemot friskis&svettis.

Jag skulle vilja gå i något Gymnasie som man går halvdagar i. Att man inte måste vakna så tidigt, att man får sluta tidigt och gå tidigt. Såsom typ Kenza. Jag är besatt av bruden, men inget jag kan göra något åt. Tss. =p

Men jag vet inte alls vilket som är bra, och visst..jag har 2 år på mig. Men lika bra att börja planera lite nu. Jag menar, jag ska gå i åttan snart. Jag måste ju börja redan nu. Jag måste ändå ta och prata med Emma. Om Emma inte går någon av linjerna jag ska gå, så får jag se om jag tar samma som henne. Men fortfarande vill man gå den linjen man vill, men jag vill som fan gå med Emma. Eller kanske Linn, det vore också ballt. =)

Jag återkommer senare, puss.

Komma ur sängen

Jag har insett att jag måste börja komma upp ur sängen om jag ska iväg någonstans.
Klockan är snart 12.30 och jag ska hinna duscha och fixa mig. Jösses vad tiden rullar på.

Förresten, har tänkt att besöka second hand innan jag åker til Piteå. Ni vet Lisa? Hon på devote. Hon har en jäkla massa balla saker och hon säger att hon inte betalar mycket för de. Hon hittar gamla kläder. Hon handlar billigt, hon gör kläderna så snyggt. Jag får en 1000 lapp av mamma och kommer hem med en stor fanta och en påse med godis.

Second Hand butikerna är inte alltid öppna i Täby, så jag måste ta och kolla på öppettider. Jag har fortfarande jätte ont i magen. Jag har aldrig haft så här. Får se om de blir bättre av ett.....varmt glas oboy! Mums!

Ha en trevlig Tisdag! =)

God morgon

Jag har precis vaknat. Jag är fortfarande trött och har rätt ont i magen. Jag har inte kräk-ont och inte toa-ont. Utan mer...bara värk i magen. Det är jobbigt. Idag ska vi få gäster....igen. Så jag ska börja fixa mig och duscha framförallt och åka till centrum. Jag måste hitta en bra present till Jessica som fyller år idag. =)

Vi ses senare, ha de bra.

Grattis Bästavän, 15 år!

Jag är den första som säger grattis till Jessica. Jag har ingen mobil och Jessica ingen dator, så jag skriver grattis här i stället och berättar sen att hon ska kolla i min blogg och se att jag suttit uppe för hennes skull. Nu är då klockan snart 02. Jag har bara kollat på en massa låtar, och helt glömde jag bort tiden, lite dåligt av mig. Men Jessica, grattis på din 15-års dag! Jag älskar dig din fula unge, du betyder mest, glöm inte de!

Kvällen:
var helt chill. Vi va vid badet, åkte med båten, (den som jag J&E åkte med) och åt onyttigt.
Jag hade chill kläder på mig och lämnade mobilen hos Emma.

Imorgon ska jag till centrum för att köpa en present till min kära Bästis. Det blir något smycke eller något från kicks.
Jag ska sova snart, god natt och sov gott.

Dagens bild blir på en riktig härlig sommarbild. Det känns inte som att sommaren kommit hit till oss än, men om 1 vecka så kommer den. Jag är så otroligt lycklig nu. Jag vet inte varför, inte hemma och så, men att vara ute är skönt och att vara med vänner. Speciellt med Ellen och Jessica. Vi hade det otroligt kul. Äkta campare! =)



Och en gång till, Grattis!


Måndag

Jag har lagt in bilderna, men jag vet inte riktigt om man kommer se dom än. =)
Måndagen spenderar jag hos Emma, eller kvällen. Kenza är tillbaka!!! Hon har haft de bra, säger hon.

God kväll!

Fredag

 

Jag och Ellen hade de skit kul med självklart fotografen Jessica. Det är hallon och grädde, inte näsblod! =)

Ingen dator

Tjohej!

Jessica har inte haft någon dator hemma hos sig så jag har inte kunnat blogga. Det här dagarna har varit otroligt roliga. Vi har åkt ut med båten, utan motor och tältat, ätit onyttigt. Det har varit skit kul! Jessica tog massa bilder, men dom kan inte hon lägga in tyvär. Men jag ska försöka få dom av henne.

Jag längtar skit mycket! Vi, fotbollslaget ska ju till Piteå en Onsdag den 25:e Juni, i ca 5 dagar. Så nu ska jag göra en packningslista och sedan duscha. Sen ska jag självklart lägga in bilderna sen länge, som lovat. =)

Pusselipuss.

Herregud Sverige...

Tjenare! Ja, nu har vi då gäster och de va inte så tråkigt som jag trodde. Eller de kanske va roligt för att jag bara kollat på matchen, som nästan hela Sverige gjort. Min match blev oavgjord, men vi va faktiskt inte värda ett mål. Jag tyckte som vanligt att matchen va dålig, vilket ingen annan tyckte. Vet ni en otroligt härli nyhet? På tisdag till lördag ska jag vara i Haninge hos Linn. Jag längtar sjukt mycket! Jag tror inte att de finns mer att skriva om. Jag har sommarlov och det kan jag fortfarande inte fatta. Det tar alltid ett tag :p. Vädret är som vanligt dåligt, det kanske också är därför de inte känns som sommarlov än. Nu ska jag byta om till mjukis ställ. Jag orkar inte vara fin. Ja, det är förstås Jessica man pratar om. =)


Dagens bild!
Tagen igår,
outfit;
Kofta - Farmors
Kjol - ZARA
Linne - H&M
Halsband - H&M






Kenza

Jag saknar henne och hennes bloggande. Hon är inte bara en bra modell utan hon har varit med om otroligt mycket. Den som läser och läst henne blogg förstår. Hon köar väl vid Tyskland nu för att se TH. Jag hoppas de blir som hon tänkt sig. Men ett problem förstår jag inte....varför hon alltid är på mest aktiva? Visst skriver hon bra. Men folk läser bloggen bara för att hon är en modell o.s.v. Jag vet själv inte varför jag läser bloggen, men jag har gjort de sen hon startade den. Så, ja...jag håller tummarna för dig och Nadia och vi önskar er en lyckad resa både dit där och hit!

Lördag

God morgon. Det är Lördag idag och mina planer för idag blir nog städa upp, efterssom vi får gäster från 17 - ???. Dom går väl hem vid 12 haha. Sen har jag vid 16 match och senare ska jag vara med Jessica och Ellen. Vi hade tänkt att kolla på matchen, men då har jag tyvär gäster. Vilket blir tråkigt, men jag bloggar och berättar hur TREVLANS jag har de. ;p

Dags för film

Jag orkar knappt sitta längre, är så otroligt trött. Tänk att de är sommarlov! Jösses vad jag inte längtar till åttan. Det blir film för min del. God natt!

Grillmys

God...kväll? Ni vill säkert veta vad jag gjort idag, va? Ja, tänkte väl de. Jessica frågade mig om hon ville vara med henne och Ellen, självklart ville jag de. Jag duschade snabbt och fixade mig lite. Det va meningen att vi skulle mötas, men dom kom till mig istället, haha. Ja, så vi gick hem till J och hon bytte om och så, Jocke och Pascha kom efter ett tag och så grillade vi och lite mys. Vi hade lite vattenkrig, så tillslut puttade jag i Pascha, och sen drog Pascha och Jocke i Jessica. Sen drog killarna ytterligare i Ellen. Jag stod där helt ensam och rädd, efterssom jag inte ville bli iputtade i vattnet. Sen gick vi ut med hundarna, och kameran kom inte upp förns vi hade kommit in och ätit rulltårta med grädde och frysna hallon.



Viktigt.
Pga att jag är inne på Mozilla Firefox är de strul med att lägga in bilderna. Jag gör de imorgon bitti istället. Planerna blir inte mer för ikväll. Jag orkar inte vara ute, ska påminna mamma om den här dagen, "kommer du ihåg fredagen den 13:de? Då va jag hemma halv nio, så idag får jag vara ute längre än vanlig!". =)

Uppdaterar mer senare, kramar!

Stan

Ni vet att jag va i stan, och att jag lovat visa de jag köpte. Här kommer allt i ordning!

 


Klänning från Indiska, 179 :- (rea)
Smycke från H&M, 5 kr st (rea)
Heart sunglasses från topshop, 269 :-

Lite kort...

Om gårdagen. Ja, direkt igår när jag kom hem började jag blogga. Men sen kom Emma, och då stängde jag ner allting.Förlåt, men jag orkar inte rabbla upp allt igen. Efter skolavslutningen så åkte vi till Skärgårdstad. Till våran vän Moa. Det va sjukt mysigt. Vi grillade, satt och snackade, film och åt massa onyttigheter, sov i hennes lilla stuga. Ja, utsikten va underbar och man hörde vattnet och....tro mig, de va så himla mysigt. =)

Lite kort om skolavslutningen: Jag åkte kommunalt och kom till skolan runt 17.20. Jag mötte Emma och hon pratade i tele. så jag gick ut till den "stora" scenen och övade lite på låtarna. Ja, efter 5 minuter va de otroligt mycket folk. Rektorn pratade, rätt länge och tråkigt va de. Vi sjöng massa låtar, eller ni vet "den blomster tid nu kommer" och dom där....roliga låtarna. Efter typ 10 minuter skulle vi tjejer sjunga no air, men ingen ville! Så jag Moa Emelie Olivia och Bella fick sjunga. Bella va nog den enda som va taggad till detta, även fall hon inte vill erkänna de, sötis. Olivia sjunger riktigt jäkla bra! Men jag stog och höll för mig med pappret, vilket blev ännu pinsammare, men jag ville verkligen inte sjunga. Jag kunde inte heller texten. Niorna gick catwalk, skit kul. =) dom hade sytt egna kläder och sen visat upp dom. Vissa blev faktiskt jätte bra. Och dom är så otroligt söööööta! Läraren till niorna, (vet inte riktigt vilken nia) sjöng en avskeds låt. Den blev faktiskt skit bra! Den va både rolig och sorglig. Sen sjöng Eng och Musik läraren en "rap" som va skit dålig. Efter att ha stått ute i de kalla, blåsa och äckliga vädret fick man ta kakor och saft. Självklart tar jag och öser på. I klassrummet va de skit tråkigt och jag ville bara ut. Jag gillar inte våran klass. Kanske ni märker? Efter de åkte vi till Moa och bilder kommer här nedanför. ;)



Jag hade de bäst, bättre och bästast. Något jag aldrig kommer glömma -
Seriöst, jag har sommarlov och de känns som om de vore helg! Jag måste ut och njuta av...sommaren. Solen är inte direkt här, men vännerna. Måste ta och ringa någon, om jag har någon att ringa. ;p Nu drar jag, måste fixa mig lite, ses senare? Yes. Kisses!

Bilder från Shopping

God eftermiddag!

Idag i skolan var de bara städning. Sedan 11-11.30 var de match mellan lärarna och niorna. Den sög och lärarna vann. Fula som faaaan va dom i alla fall. Efter de slutade vi, och jag drog ensam till stan. Vilket jag fortfarande tycker är mysigt. Jag lämnade tillbaka min vita topp från Indiska för att få den i större storlek, men de va ingen skillnad bara att den va bredare. Jag ville ha den längre.

Så jag köpte;

 

Till det ska jag ha mina bruna älskade sandaler.

Och sen ska jag ha mitt nya halsband;


Det bruna halsbandet ska jag ha.Hittade 4 saker på rea, 5 KRONOR!

Sen då örhängen,

Dom röd/brun/blåa ska jag ha. Det kostade egentligen runt 40 kr. Och sen 5 kr, jösses amalia vilket fynd. =)

Det känns lite slarvigt, korten och så, men jag har skit bråttom och imorgon kommer jag antagligen sitta hemma hela dagen. Så då visas kläderna upp, jag lovar.

Jag valde att inte visa upp tröjan igår. Visste ändå att den skulle lämnas tillbaka, förlåt för de.
Har brååååååååååååååååååtttooooom. Ska vara i skolan om 1 och en halvtimme, egentligen vore de bra om jag åkte om 30 min, men de hinner jag inte!!! :p

Shopping

Nu har jag kommit hem från stan och jag hittade, ja, INGENTING! Jag letade som en galning fram och tillbaka. Jag va nog inne på H&M minst 5 ggr och Indiska 4 och topshop 48290. Men det enda jag hittade va en vit tröja, från indiska och ett par rosa örhängen från indiska. Ett halsband, brunt, indiska och ett par shorts, rosa midje, H&M.

Det jag köpte va då vit tröja, Indiska. 199 :- och ett par örhängen indiska 29.50 :-

Imorgon efter skolan, direkt då efterssom jag kommer då bråttom, ska jag iväg till stan för att köpa shortsen och halsbandet, och solbrillor, från topshop. 269 kostar brillorna, på hemsidan står de att dom kostar 149. Sånt blir jag gaaaalen på! Men jag hade de ändå mysigt, tog de lugnt på expresso house. Det låter skit töntigt, faktiskt att vara i stan själv. Men jag älskar ändå att vara för mig själv ibland. Det va så längesen, att bara ta de lugnt. Fast jag tog de nog inte lugnt idag, men ändå gjorde jag de...=). Va lite stressad med att hitta massor. 
 Det va mysigt ändå. Ja, och imorgon då är de avslutning.

Det är så himla mycket strul. På avslutningen ska vi tjejer i sjuan uppträda och sjunga 2 låtar. No air med Jordan och C.B och  Sommartider. Men ingen vill sjunga sommartider och nu verkar ingen vilja sjunga No air. Sen vet vi inte hur vi ska göra på avslutningen. Halva gänget vill vara på fiskartorpet och vissa på solbrännan. Och idag pratade vi tjejer om de, men jag vet inte riktigt vad vi kom fram till? Jo, vi kom fram till att vi skulle sova på Emmas eller Bellas land. Men vettefan om vi ska grilla eller så...Men jag tror nog inte de blir Bellas land, efterssom vissa av oss inte får övernatta ensamma på ett land utan förälder eller vuxen. Det tar 30 min att åka. Och Emmas land, (eller hennes mormors stuga) ligger ca 10 min. Och då har vi mormor Sand med oss =). Så...ska prata med mamma snart.

Förresten, det där med att byta klass, vissa lärare säger att dom kanske ska grupera oss. Så, jag vet inte. Men om jag fan inte hamnar i samma grupp/klass som Emma, då...NÄSTA TRÅSÄTTRASKOLAN!

Jag lägger in bilder senare på sakerna, måste nog ta en liten tupplur känner jag.
Greys Anatomi idag!!! :p

Ny klass?

Guten tag! =)

Eller hur man nu säger de, haha. :p Idag kanske jag ska prata med min mentor om att byta klass. Jaaaaag hopppppaaaas! Om inte, så byter jag till tråsättra. Jag orkar inte gå i klassen jag går i. Idag ska vi bada....i detta väder. Sen ska jag till stan! Wihu! Vädret har varit otroligt dåligt det senaste dagarna, kanske blir bättre på Torsdag då vi har avslutningen.


Puss

SVERIGE VANN!!!

Wooooooooooooooohoooooooooo! =) SVERIGE vann mot Grekland med 2 - 0.

Matchen slutade precis och jag kom på att jag inte bloggat idag. Fy skäms! Idag har jag varit stentrött. Jag somnade i soffan och sov i ca 30 min. Men vaknade efterssom jag hade träning. Imorgon ska vi bada på förmiddagen med klassen. Vädret ska tydligen bli dåligt, så jag längtar inte tills imorgon. Vi har fortfarande inte fått tillbaka provet sen i Februari. Vilket jag måste ha, för jag vet att jag fick bra på de och om jag fick bra på provet skulle jag få något av mamma. Jag stör mig på förseningar med prov. Läraren säger jämt att åttor och nior går före. Visst, det kan jag förstå, men 5 månader?! Imorgon ska jag till stan. Ja, själv. Haha. Men det kommer känns skönt, måste vara för mig själv faktiskt. Jag orkar inte vara hemma och Elin ska ändå iväg till Grönan med hennes klass. Så jag ska kolla på kläder och se om jag hittar något till avslutningen. Jag bloggar senare imorgon.

God natt!

Grönan

God morgon! =)

Ja, som sagt skulle jag till Grönan, men inte blev de av. Tanken va ju att vi skulle dit, men jag orkade inte. Jag vaknade halv åtta, helt av mig själv vilket jag hatar! Mdn jag gick upp och fixade mig, bytte från de ena till de andra. Tillslut satte jag på mig ett par shorts, t-shirt och en kofta med mina vita älskade tygskor. Jag åkte till Stationen, men där vände jag. Jag orkade inte slösa bort 500 spänn på en dag som jag visste skulle bli skit. Det vore annat om Emma skulle åkt med, men nej. Jag vände hem. Vilket jag fortfarande inte ångrar. Jag måste nog ringa mamma snart, och berätta de hela. Men först måste jag käka upp min glass. =)

Idag blir nog inte så mycket gjort. Blir mer en hemma dag, men skulle nog kunna ta och städa lite här hemma och sedan kolla lite kläder på internet, på tal om kläder. På min dator, (detta är min systers) har jag min(a) skolavslutnings kläder, men först måste jag nog samla ihop lite pengar. Jag gjorde ju av med 500 kr på ÅBK-dagen...ångest!!! :p

Ha en trevlig dag! Uppdaterar snart!



Update:
Sitter nudå här hos Elin och vi håller på att städa. Eller rättare sagt, jag håller på att städa. Vi har haft de mys mys med Jessica också. Köpte massa goda sommarfrukter, men snart ska Elin på träning, då ska jag med och kolla. =)
Kan vissa lite bilder på före- och efter bilder.
Puss!



Raffa och Sofia, vänner sen länge. ♥

Matchen

Hej Söndag! =)
Vi vann matchen med 1-0 och gissa vem som gjorde målet? Hey hoe, jag! Jag va inte alls inne länge på planen, men där satt den. Jag va nog den som va minst värd ett mål, haha. Imorgon bär de ju då av till Grönan. Jag har kollat när jag ska åka. Antingen tar jag en buss som går vid 9 eller en vid halv tio. Jag satsar nog på halv tio. Det är ju inte heller så många folk där, satt de blir nog skit kul. Bara de att jag inte kommer typ kunna vara med någon rolig person. Ja, jag nämner inget. Fan att Emma inte fick följa med, fuck!

Klockan är redan nio, tror nog att jag lägger mig vid tolv halv ett. Härligt med sov morgon!

Kollade nyss på www.tv.nu och de finns en bra film som just börjat.
 Får duscha och packa och skit i pausen.
Puss på rumpan!

Lite bilder, eller vad?

Här är min blogg fullspäckad med bilder. Ja, jag kan ju dock be om ursäkt för att de tagit en jäkla lång tid att blogga. Men nu bär de igång igen! Skolavslutning på Torsdag, how about that, va? Fast de dåliga är att vi hr de på kvällen, Torsdag kväll. Klockan 18, vilket jag inte vill ha. Sommaravslutningar har man faktiskt på morgonen, men saksamma. Imorgon ska vi Friendsare till Gröna Lund. Jag längtar faktiskt. Men de dåliga va att Emma inte fick följa med. Ja, blir de tråkigt åker jag hem!

Senare under dagen har jag match. Jag ska spela i ELIT idag vilket jag inte vill, tro mig! Ringer Elin snart, får se om de blir något. Efter min match ska jag kolla på Elins match. Jag vet aldrig vad jag ska skratta åt, över att hon är så dålig, att hon är så korkad, att hon är så fuuuul när hon spelar. Hon gör mig alltid glad! Och Jessica, den latmasken :p

xoxo, räfy

Mina bästavänner.

 

Hela sommaren, nästan, ska jag vara utan henne. Helsike vad jag kommer sakna den där bruden. Vi har haft de så otroligt fucking jävla kul. Vi har varit varenda dag i snart ett år. Du är den bästa bästavännen man kan önska sig. Och Jessica, dig med! Men du är så toooorrrrrr. :p Ni kommer alltid vara mina, jag älskar er av hela mitt hjärta, bästavänner!

Baaaaaaad. =)



Förra Fredagen simmade vi på idrottslektionen. Vattnet va väl rätt så varmt, men kul va de, jajamensan! ;)

NEW SHOES!



Nya skor från DinSko. Helt ärligt? I LOVE THEM!
Det är inte vanligt att folk i årskurs 7 går klädd som jag gör. Jag menar, vissa har stil och andra inte. Jag har inte sätt en enda person i våran skola som har såna här skor, vilket jag gillar. Tjejerna i åttan har väl ändå inte stil. Men i 9:an, herregud vad söta dom är! =)

Tisdag Outfit

Jag vet inte riktigt när jag hade den här outfiten, men jag tror nog att de va i Tisdags.
 

Skjorta - Zara
Skärp - Gina
Linne - H&M
Örhängen - H&M

2/6-08 Outfit

 

T-shirt - Polen
Linne - H&M
Halsband - Ur&Penn
Väska - Hatar, men H&M

Strul i 1 vecka

Ja, bloggen har strulat i en hel vecka. Jag har prövat att logga in minst en gång varenda dag, men icke, de har inte funkat. Jag tror nog inte heller att ni är så intresserade av att veta vad jag gjort i den här hela veckan. Inte ens jag kommer ihåg de. Efterssom jag lovat er bilder, så lägger jag upp dom.

Jag köpte ju ett par skor i Polen, kommer ni ihåg? Ja, och dom har jag inte använt i soklan efterssom jag ska ha dom på skolavslutningen. Så här kommer dom;
 

Hell's Kitchen

Dåligt bloggande, i know. Jag hinner aldrig och nästan ofta har jag inget att skriva om, eller jo, men jag kanske bara inte tänker på de. Ja, imorgon efter skolan lägger jag in alla bilder, som jag sagt. Idag spelade vi match mot Hammarby och vi vann med 1 - 0. Det kändes jobbigt, tråkigt och väldigt hooot att spela. =) Jag blev utelåst och gick till Elin, sen ringde jag min mami och så kom hon typ efter 1 timme. Men det va kul att vara med E också. Ja, nu har jag precis ätit grillat och kollar på Hell's Kitchen. Det är verkligen kaos! Ja, de är reklam, kanske ska återgå till tv:n snart. Jag har alltid fint på mitt rum, alltid städat. Ask J och E. Men nu, gör jag inget på rummet, bara slänger iväg allt. Så, imorgon efter skolan ska jag göra 2 redovisningar och städa rummet. :p Ska ta och logga in på pea, ses imorgon och förlåt igen för DÅLIG uppdatering,

god natt?

RSS 2.0